S-a ridicat parul pe mine, e bine ca ai postat aici., te ai mai eliberat.nu trebuie neaparat sa gresesti tu cu ceva, uneori asa e facut sa fie, sunt femei si femei.caut-o pe cea aleasa tie si nu le incadra pe toate in acceasi oala, pentru ca ai sa intalnesti iubirea vietii tale si poate ai sa i dai cu picioru.imi aduce aminte de "dragoste in vremea holerei"-de marques, povestea ta.doar putini oameni reusesc sa iubeasca cu adevarat.RESPECT TIE.
Mi-au dat lacrimile citind povestea ta, nu sunt eu prea experta dar parerea mea...ar trebui sa incepi o noua viata sa cunosti alte femei si stiu ca e greu mai ales ca ai zis ca in 11 ani nu ai reusit. SPERANTA MOARE ULTIMA, incearca sa lupti pentru tine...las-o pe ea daca nu a stiut sa aprecieze ce a avut, daca acum nu mai este cu tine inseamna ca e ok acolo unde e si asa trebuie sa incerci sa fi si tu.Esti tanar ai toata viata inainte, fericirea ta trebuie sa vina inainte de toate.Chiar crezi ca EA merita ca tu sa suferi? parerea mea e ca nu merita..nu stiu incearca sa iesi prin cluburi cu prieteni si mai ales daca ai prieteni buni ei te vor ajuta sa treci peste asta :*