După menstruatie este fertilă si atuncii fiind ea la ovulatie i ti dai drumul o lasi insarcinata
Da, este adevărat. Ovulația se produce cu 14 zile înaintea menstruației, deci cu o zi înaintea ciclului menstrual este perioada în care femeia nu este fertilă. În cel de-al doilea caz depinde în mare măsură de cât de lungă este perioada în care are ciclu pentru că perioada fertilă poate urma la câteva zile după încheierea acestuia caz în care crește posibilitatea unei sarcini.
Ești tu 100%sigur că nu poate rămâne însărcinată? De ce dai informații eronate. Chiar dacă nu e în perioada fertilă sunt șanse să rămână însărcinată. Cel mai bine te protejezi.
Și cum mă rog rămâne o femeie însărcinată dacă nu e în perioada fertilă?
Hai că m-ai făcut curios.
Măcar știi ce înseamnă perioada fertilă?
Nu știu ce înseamnă perioada fertilă dar sunt curios cum aflii tu cu atâta precizie când are ea loc.
E simplu, însă îți trebuie cunoștințe elementare de anatomie, mai exact trebuie să înveți ce este de fapt ciclul menstrual, sau ești unul dintre cei mulți care cred că ciclul menstrual înseamnă doar scurgerile lunare de sânge...
Să știi că am, de vreo 5 ani cel puțin fac sex folosindu-mă de metoda calendarului și încă n-a dat greș...
anonim_4396 întreabă:
Maryyyaa întreabă: