"au inceput sa rada de mine, și ca de unde am scos prostiile astea "
ti au zis foarte bine.
Pana la urma ce vina am eu, daca am fost crescută de mama, unde parintii ei si rudele ei au ramas încă cu gândirea, de acum 40 de ani, si mama cam la fel și ea a rămas.
Deci teoretic m-am facut de ras, mi-e si frică de acum sa mai scot ceva pe gura, mai ales unui strain
Da ce eu stiu cine sti tu?
Ce conteaza ca te ai facut de ras?
Gen ma refer in viata reala ca m-am facut de ras, la rude, poate o sa ma fac in viitor si la altii. Stiu ca aici n-am dc sa ma fac de ras, ca e totu anonim
Eu zic sa le zici sa nu se mai intereseze atat de partile tale intime ca stii sa ai grija de ele.
p.s. nu e adevarat
Miliarde de femei fac duș dimineața și apoi, ghici ce? Nu se pun în pat, ci pleacă la serviciu.
Păcat că informația asta nu a ajuns până la bunica ta.
Buna.Nu are nicio relevanta ce spune bunica ta.E doar un mit babesc.Gandeste-te ca ea face parte dintr-o generatie unde educatia sexuala/despre sanatatea organelor genitale era aproape inexistenta.Asa se spunea si despre pisici ca racesc daca le faci baie. Fals.:))
Daca zona ramane umeda si iesi la frig, e logic ca asta se intampla.De exemplu multe persoane viteze racesc in anotimpurile reci cand se spala pe par dar nu se usuca bine si ies afara.Probabil ca pe vremea bunicii tale, femeile nu purtau pantaloni si atunci exista riscul sa racesti daca era frig si purtai doar fuste? Habar n-am, dar in 2023 asta nu are aboslut nicio logica.O fi auzit bunica ta ceva despre asta? https://www.contraboli.ro/......tratament/ Din nou irelevant.
Nu iti mai fa griji.Trebuie sa te speli zilnic in zona intima, iar atat timp cat te usuci bine cu un prosop destinat numai pentru zona genitala, iti iei lenjerie curata si pantaloni/pijamale astfel incat sa nu-ti fie frig, esti safe, poti sta in casa, poti pleca in oras etc.Nu trebuie sa stai lipita de pat.
Https://www.youtube.com/playlist?list=PLejwvuY0eTV2xSIxk5pPfskU9oXoN5BDh Spor la vizionat.
"Raceala" aia de care zici tu si bunica ta, e de fapt infectie, si nu e de la frig. Din cauza bacteriilor si a virusurilor se intampla asta (sex neprotejat, nespălare/ neingrijire a zonei intime, etc), nu de la faptul că iesi desculta sau nu te bagi in pat dupa ce faci duș. Nici nu ma mai mira absolut nimic, cu lipsa educatiei sexuale in Romania. Asta e. Îmi pare rău ca ai crescut într-o familie de genu, care habar n-au pe ce planetă trăiesc. Nu e vina ta, tu te poti schimba, învățând, să nu ajungi și tu ca părinte cu gândirea lor, sa le bagi porcarii în cap viitorilor copii.
p.s. Nu te lua după bunica ta sau rudele de care zici tu ca sunt comuniste, și nici dupa cei care râd, nu ai nici o vină, macar acum stii.
De asta nici dupa 100 de ani nu vom evolua ca popor, pentru că încă ne mai luăm dupa miturile astea băbești.
Nu crede pe nimeni, il ai pe Google, care e mai destept decat toti la un loc.
Probabil peste 70% din lucrurile invatate de la parinti si bunici sunt gresite, sau in cel mai bun caz, nu se mai aplica situatiei actuale.
Bunica ta a crescut in alta perioada unde lumea nu era asa ca acum. Nu, nu racesti acolo jos din cauza frigului ci din cauza corpurilor straine (virusi, bacterii, fungi). Asta este valabil la orice alta raceala. Atunci cand ai covid, iei virusul covid. Nu stai in frig si apare covid in tine random ca ai stat la racoare
Sterge- te cu un prosop curat si e ok. Freaca de la parul pubic la fesieri ca de nu faci infectie si te beleste buna-ta