| LanguageMaster a întrebat:

Este adevărat că majoritatea fetelor din zilele de astăzi nu sunt interesate de relații serioase de lungă durată?

14 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Adevărat. Pai dacă se descurca singure financiar. La ce le mai trebuie cineva lângă ele?

| Mayhem666 a răspuns:

Nici baietii nu sunt asa interesati, deci nu vad care e problema.

| AnemonaP a răspuns:

Asta e o prejudecata. Normal ca sunt interesate.

| SilentRain a răspuns:

Sa înțeleg că ai făcut studii pe toată România și ai ajuns la concluzia asta?

| Anuskaa a răspuns:

Depinde, nu toate femeile sunt la fel.

| Cheo0S a răspuns:

Depinde.
Intr-un fel e adevarat majoritatea care sunt trecute de 17 ani fara sa fie deja intr-o relatie serioasa de ceva timp sunt cam distruse.
Binenteles exista si exceptii.

| LanguageMaster explică (pentru Cheo0S):

Cum adică distruse?

| Nirvanaaa a răspuns:

In marea majoritate sunt interesate, dar sa aibă și cu cine happy. Sunt și excepții de la regula, dar de preferabil cauți stabilitate totuși.

| ania a răspuns:

Nu e adevarat

| Cheo0S a răspuns (pentru LanguageMaster):

Adica au suferit unul sau mai multe heartbreak uri.
E cam usor sa ti dai seama numai dupa ce citesc sau ce posteaza pe retele de socializare.

| alexalx1234 a răspuns:

Exact. Sunt doar pe interes.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Le intereseaza banul si mertanul

| Nirvanaaa a răspuns:

Sa învățăm puțin respect zic, ai grija la adresare. Dacă ai fi citit comentariul meu atunci ai fi văzut ca am scris ca sunt și excepții (dar tu ai înțeles ce ai vrut tu). Nu știu de ce fete ai dat tu pana acum dar ar trebui sa mai cauți (dar având in vedere ca te exprimi cu "fă" nu am mari așteptări sincer). Nu caută nimeni nicio stabilitate financiară a nimănui, p-aia și-o face fiecare, ca de aia învățăm și muncim. Singurii de la care am primit ceva vreodată sunt părinții mei, la fel cum și tu ai primit de la ei, cât te-au crescut. Nu știu de ce fete dai tu, dar te rog sa nu mai generalizezi și sa pui etichete aiurea. Eu nu am jignit sexul opus așa ca ar fi cazul sa nu o faci nici tu.

| Lukasssz a răspuns:

Ai Merțan?