Cea mai mare parte a clitorisului, adica in jur de 85 -90% se afla in interiorul aparatului genital feminin. Numai glandul clitorisului (capul) este expus vederii. Trunchiul si radacina sa se situeaza in interior. Clitorisul este format din 2 corpii cavernosi si constituie o formațiune erectila a aparatului genital feminin. Corpii cavernoși reprezintă unitatea structurală de bază a clitorisului. Din punct de vedere anatomic și funcțional, sunt omologi cu cei 2 corpi cavernosi ai penisului. Clitorisul este de fapt un penis in miniatura. Clitorisul este singurul organ care are singurul/unicul rol cel de a oferi doar placere si satisfactie.
'' Corpii cavernoși ai clitorisului sunt alcătuiți din țesut erectil, ca și corpii cavernoși ai penisului, reprezentat de caverne. Corpii sunt înfășurați la exterior într-o tunică albuginee densă. La nivelul corpului clitorisului, ei sunt separați printr-un sept incomplet. Învelișurile corpilor sunt extrem de bogate în terminații nervoase si senzori ai placerii.
Circulația sangvină este asigurată de artera profundă a clitorisului și artera dorsală a clitorisului, ramuri ale arterei pudendale internă, și rețeaua venoasă profundă.''
https://ro.wikipedia.org/wiki/Corp_cavernos_al_clitorisului
În legatura cu mesajul despre clitoris, îti multumesc din sulfet! Ti-am dat si funda sper ca e bine! Dar mai am o întrebare, chestia este ca eu nu am clitoris, adica nu se vede si chiar nu am, se poate sa nu am nici înauntru sau da?
Îmi dai te rog instagramul tau? Sa vorbim acolo?