Cea mai mare parte a clitorisului, adica in jur de 85 -90% se afla in interiorul aparatului genital feminin. Numai glandul clitorisului (capul) este expus vederii. Trunchiul si radacina sa se situeaza in interior. Clitorisul este format din 2 corpii cavernosi si constituie o formațiune erectila a aparatului genital feminin. Corpii cavernoși reprezintă unitatea structurală de bază a clitorisului. Din punct de vedere anatomic și funcțional, sunt omologi cu cei 2 corpi cavernosi ai penisului. Clitorisul este de fapt un penis in miniatura. Clitorisul este singurul organ care are singurul/unicul rol cel de a oferi doar placere si satisfactie.
'' Corpii cavernoși ai clitorisului sunt alcătuiți din țesut erectil, ca și corpii cavernoși ai penisului, reprezentat de caverne. Corpii sunt înfășurați la exterior într-o tunică albuginee densă. La nivelul corpului clitorisului, ei sunt separați printr-un sept incomplet. Învelișurile corpilor sunt extrem de bogate în terminații nervoase si senzori ai placerii.
Circulația sangvină este asigurată de artera profundă a clitorisului și artera dorsală a clitorisului, ramuri ale arterei pudendale internă, și rețeaua venoasă profundă.''
https://ro.wikipedia.org/wiki/Corp_cavernos_al_clitorisului
În legatura cu mesajul despre clitoris, îti multumesc din sulfet! Ti-am dat si funda sper ca e bine! Dar mai am o întrebare, chestia este ca eu nu am clitoris, adica nu se vede si chiar nu am, se poate sa nu am nici înauntru sau da?
Anonim519 întreabă: