| Valleria a întrebat:

Este asa de greu cum se spune pentru baieti sa nu faca sex? Prietenul meu are 18 si mereu incearca sa ma convinga (nu reuseste). Eu sunt pregatita dar mama a spus ca e devreme ( am 16 ani), apoi chiar incepe sa imi dea indoeli comportamentul lui. Avem 6 luni impreuna dar nu a fost saptamana in care sa nu imi spuna ca ma vrea etc. Citeodata ma supar ca nu vrea sa mai astept putin si el spune ca e baiat si trebuie sal inteleg dar bha, ii cade ceva daca nu face sex.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt de acord cu mama ta, mai așteaptă, că nu s-au sfârșit băieții la el!
El mai trebuie cizelat, relația de cuplu nu constă numai în sex, el trebuie să aibă răbdare, dacă nu te acceptă așa cum ești... valea!
Pa, pa.

19 răspunsuri:
| RM94 a răspuns:

Eu iti zic din experienta si eu sunt genul de baiat recunosc si tot ce voiam cand eram asa insistent era doar sex, nimic mai mult, nici-o relatie, nici nimic. Cand spuneam "te iubesc" erau doua cuvinte in vant, ce gandeam eu cand ziceam asta e: "te vreau in pat si dupa aia, pa", crede-ma mai bine ii dai papucii.

| positivity a răspuns:

E normal să vrea acest lucru, nu crezi? Dacă o persoană necunoscută îți cerea să faci asta, era mai nașpa și mai ciudat, însă tipul care te dorește este cel cu care ai o relație de 6 luni.
Cu toate că aș spune să te gândești bine la următorul pas pe care îl vei face, îți spun să faci ce îți spune inima.

| Valleria explică (pentru RM94):

Dar totusi 6 luni nu a asteptat degeaba. Citeodata zice ca daca nu se poate nu-i nimic principalu ca e cu mine. Se vede dupa gesturile lui ca e indragostit. Dar totusi este greu sa te abtii sau exagereaza el?

| Valleria explică (pentru positivity):

Inima spune ca daca o fac mama nu vorbeste cu mine o luna big grin. Dar nu stiu daca o sa mai astepte citeva luni pina fac 17 sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea esti pregatita sa faci acest pas si nu cred ca sar merita.
Sa zicem ca faci asta si peste o luna prietenul te lasa si cauta sa experimenteze altceva.
E greu in ziua de azi sa gasesti un baiat care sa te astepte, sa te inteleaga.
Daca el te preseaza in continuu iti dai seama ca doar asta doreste unul serios ar fi fost mai cumpatat.
Oricum e viata ta faci ce vrei, nu eu o sa regret. happy
In ziua de azi ai parte mai mult de atractie decat de iubire, iar asta e o diferenta enorma. ( nu toti ajung sa iubeasca)

| Valleria explică (pentru anonim_4396):

Nu ma preseaza des, doar cind raminem singuri acasa mai mult (foarte rar)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Valleria):

Era culmea sa te preseze si pe strada peste tot, atunci puteai zice ca este un obsedat.
Bn. ca baiat la varsta lui e normal sasi doreasca dar spune-i ca daca vrea sa astepte pana faci 18 ani sa vezi ce moaca face, peste 1 luna te lasa.

| RM94 a răspuns (pentru Valleria):

Iti zic un singur lucru, daca te iubeste cu adevarat poate astepta pana cand faci 18 ani. Si ce ai scris acolo ca nu stii daca o sa mai astepte cateva luni pana cand faci 17. Ok sa zicem ca nu asteapta si iti da papucii (dovada ca, chiar nu te iubeste si vrea doar sex). Sa zicem ca incepi sa faci sex cu el inainte de 17, peste o luna-doua dupa ce se va plictisi de funduletul tau o sa iti dea papucii. Concluzie: in ambele situatii iti da papucii si da dovada de singura vointa a lui, sexul, exact cum fac si eu, decat ca eu nu ma bag la astea virgine pentru ca nu vreau sa le ranesc chiar asa de tare.
Sfatul meu: Daca esti virgina astepta pana cand faci 18, 2 ani nu o sa crape ala daca te iubeste. Daca nu, faci cum vrei, oricum o sa te convingi de el. Sper doar sa nu te dezvirgineze si dupa sa iti zica: pa, pa.

| Valleria explică (pentru RM94):

Multumesc pentru sfaturi, m-ai adus putin la realitatehappy

| Valleria explică (pentru anonim_4396):

Chear o sa incerc, va povestesc si care a fost reactia big grin

| greyhound a răspuns (pentru Valleria):

Eu zic sa nu te iei dupa DrLove asta. Ce-i asta "zi-i sa mai astepte 2 ani" si tu ai pus botul. Pai ce esti tu, magazin? Picioarele tale se desfac cu programare?
Pur si simplu nu-i dai unui tip termen. Sunt mai mari sansele sa te insele decat sa te astepte. Se va distanta si va astepta de pe margine momentul in care vei zice "da". Si apoi daca tu peste 2 luni zici "gata, nu mai pot" si vrei si tu?
Tot ce ai de facut e sa-i zici "nu inca", el va incerca, tu refuzi si tot asa pana cand vei fi pregatita. Nu te mai gandi la virginitate ca la cine stie ce trofeu "daca tu faci asta, eu iti dau asta", fa-o cand iti vei dori si nu trebuie sa dai explicatii.

| SefaTa97 a răspuns:

Bună, draga mea. El e virgin?
Este normal ca după 6 luni să aibă nevoie de sex, pentru că la băieţi mai greu se stăpânesc hormonii, faţă de fete.
Dacă zici că te simţi pregătită, de ce nu o faci? Că nu te lasă mama ta?
Cel mai bine e să faci ce fel crezi tu, fără să te laşi influenţată de cei din jur!

| Vektor a răspuns:

Fa-i si tu una mica cand sunteti amandoi sau un oral happy
nu-l lasa chiar cu outzele vinete tongue

| darriya a răspuns:

N-ai idee cat de prefacutii sunt unii, ca sa-si atinga scopul ar fi in stare sa-ti aduca si luna pana isi rezolva treaba cu tine. draga chiar tu ai zis, ca in fiecare saptamana ti-a spus ca te vrea. daca te iubea ceea ce e mult spus macar sa fi tinut la tine nu iti spune tot timpul sa te culci cu el, el asta vrea de fapt

| Valleria explică (pentru greyhound):

Deaja nu mai este nevoie sa-i spun nimic, ne-am lasatsad

| greyhound a răspuns (pentru Valleria):

Combina-te cu mine, o sa astept, pe cuvant de cercetas devil

| Valleria explică (pentru greyhound):

Da dabig grin

| Dreams09 a răspuns:

Draga mea, numai tu simti ce iti spune sufletul votbeste cu El si va fi bine fericire iti doresc happy

| R0R0 a răspuns:

Mai asteapta.
Asa iti va dovedi iubirea.