| Sweet155 a întrebat:

Este bine sa exciti un baiat foarte mult dupa care sa il lasi?laughing De ce? Funda promit!

Răspuns Câştigător
| ShadowGhost a răspuns:

Buna.Pai,dupa mine, nu prea.Ca il incitii si pe el, si la urma nu rezolvati nimic laughingstii.M-ai bine faceti tot pana la capat si gata.winking

| Senzualkiss a răspuns (pentru ShadowGhost):

Hey Buna imi poti lasa un id de mess sau facebook te rog, vreau sa vorbim ceva

| ShadowGhost a răspuns (pentru Senzualkiss):

Lasa-mi fb-ul tau si te adaug eu :*

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu prea.Pentru el nu este bine.Mai ales psihic. Daca tot o faci macar mergi pana la capat.Chiar daca nu exista penetrare. Daca ejaculeaza se linisteste.

| shadow72 a răspuns:

Nu e bine sa faci asa ceva? de ce? pentru ca ii crapa coiu...frate trebuie sa nu ai suflet sa il lasi sa sufere in halul ala.

| mihai69 a răspuns:

Nu. Pentru că:
- poate deveni violent;
- îl vor durea oole happy
- n-o să mai vrea să vorbească în veci cu tine.
- etc.

| kar1GaNNN a răspuns:

Nu, mie nu mi-ar comvenii, poate se supara si el laughing

Răspuns utilizator avertizat
| andelove a răspuns:

E foarte bine ca il exciti, insa nu e bine ca dupa il lasi. eu mereu am facut asta cu toti fostii mei iubiti, da o faceam deoarece doreau doar sa facem sex. ii doare burta, ma rog, nu e sanatos sa te "razbuni" asa. totusi ai grija, mai bine te lasi de acest sport, daca dai de unu mai nebun sau mai rau "un animal", o poti pati.

| Exedron1 a răspuns:

Daca imi faceai mie asa ceva. laughing mama ta risca sa aive un nepotel/nepotica laughing. Lasand gluma la oparte ( specifica ce varsta ai ) si nu e bine deoarece saracu' baiat poate avea dereglari homonale ceea ce nu e foarte bine. si nu cred ca tie ti-ar conveni ca cineva sa iti starneasca apetitul si dupa sa te lase deoarece pot aparea dureri in zona sanilor si a vaginului din cauza dereglarilor hormonalewinking daca vrei sa iti mai raspund la intrebari/nelamuriri eu te ascult. Deci nu fi prea rea ca nu e bine laughing :*

Întrebări similare