Buna.Pai,dupa mine, nu prea.Ca il incitii si pe el, si la urma nu rezolvati nimic stii.M-ai bine faceti tot pana la capat si gata.
Nu e bine sa faci asa ceva? de ce? pentru ca ii crapa coiu...frate trebuie sa nu ai suflet sa il lasi sa sufere in halul ala.
Nu. Pentru că:
- poate deveni violent;
- îl vor durea oole
- n-o să mai vrea să vorbească în veci cu tine.
- etc.
E foarte bine ca il exciti, insa nu e bine ca dupa il lasi. eu mereu am facut asta cu toti fostii mei iubiti, da o faceam deoarece doreau doar sa facem sex. ii doare burta, ma rog, nu e sanatos sa te "razbuni" asa. totusi ai grija, mai bine te lasi de acest sport, daca dai de unu mai nebun sau mai rau "un animal", o poti pati.
Daca imi faceai mie asa ceva. mama ta risca sa aive un nepotel/nepotica . Lasand gluma la oparte ( specifica ce varsta ai ) si nu e bine deoarece saracu' baiat poate avea dereglari homonale ceea ce nu e foarte bine. si nu cred ca tie ti-ar conveni ca cineva sa iti starneasca apetitul si dupa sa te lase deoarece pot aparea dureri in zona sanilor si a vaginului din cauza dereglarilor hormonale daca vrei sa iti mai raspund la intrebari/nelamuriri eu te ascult. Deci nu fi prea rea ca nu e bine :*
Nu prea.Pentru el nu este bine.Mai ales psihic. Daca tot o faci macar mergi pana la capat.Chiar daca nu exista penetrare. Daca ejaculeaza se linisteste.
Hey Buna imi poti lasa un id de mess sau facebook te rog, vreau sa vorbim ceva