Cred ca da...dar nu de aia exagerata.
Pentru ca... daca nu ar exista cearta, ar fi monotonie
Mai ales ca impacarea e dulce
De ce te-ai certat cu iubitul tau? Parca erai insarcinata asteptai copii.Naspa asta e se mai intimpla.Pai si ce faci intri aici sa te faci de ris? Dar asta e toti sintem la fel asa ca merge.Lasa ca o sa te impaci ca de fapt cearta pentru asta este sa ai de la ce te impaca. Daca nu te-ai certa ar insemna ca nu este in regula totul.Si apoi dupa cearta mmmmmm stii tu ce se intimpla si cum iese, yami yam.
Poate sa fie cearta linistita fara vorbe urate sau scandal si aia mai merge la ocazie.
Cum sa fie buna cearta, se intampla sa aveti pareri diferite, sau nevoi diferite, dar de ce sa va certati? eu nu o concep ca fiind necesara sau un lucru benefic, votul meu este nu nu este buna.
Da, inseamna ca nu sunteti roboti si aveti pareri diferite; e foarte dulce impacarea; dupa cearta e bine sa ganditi la rece subiectul - motivul - pentru care v-ati certat si o sa radeti ca v-ati certat mai din nimic
Mai este buna cateodata.Dar nu cearta cu scandal, politie s.a.m.d. Acolo, o diferenta de opinii intre parteneri.Si, cum spunea Anne 1994, impacarea este dulce.
Depinde
nu exista relatii fara cearta, insa unul din voie trebuie sa cedeze, nu trebuie sa fiti incapatinati! Cind nu este absolut nici o cearta in familie rezulta ca nu persista dragostea...Impacare dulce :^
Nu este buna absolut nicidata, exista din pacate divergente de opinie dar asta nu duce la nimic bun, e o mare prostie sa crezi ca ar fi buna cearta la ceva
Cand exista comunicare nu exista cearta... cearta intr-o relatie nu denota ceva bun este semn ca ceva nu merge cum trebuie pentru unul sau ambii.Intotdeauan cand exista dragoste si respect asculti opinia celuilalt si argumentezi, pastrand limitele dialogului fara sa te superi pe celalat, pur si simplu afli informatia o prelucrezi si dai raspuns afirmativ sau negativ sau neutru. celalat preai raspunsul tau si iti respecta opinia..astfel nu ajungi la cearta ..cadn ajungi la cearta inseamna ca nu iti convine parerea celuilalt in asa mod ca te enerveaza si te indeparteaza de el.deci..cearta nu aduce nimic bun intr--o relatie dialogul in schimb da.
Buna!
Se zice ca daca te certi cu persoana iubita va apropiati mai mult. Aflati mai multe despre voi, ba chiar vorbiti mai mult intre voi.
Acum... depinde si de subiectul pentru care v-ati certat.
Deci in unele cazuri este buna, in altele nu.
Sper ca te-am ajutat!
Da este, asa iti dai seama daca partenerul tau are opiniile lui proprii si persoanle, si mai ales daca e baiat sa stii ca are ceva masculinitate in el, coloana vertebrala.In plus, asa alungati monotonia iar impacarea intotdeauna e cea mai buna
Nu este buna cerata intr-o relatie! Doar daca exista niste motive bine intemeiata, cum ar fi lipsa de incredere si comunicare da, pentru ca nu stii sa abordezi problema! Dar ai grija sa nu se ajunga la violenta verbala si fizica!
DA!
Dar sa nu devina o obisnuita.
O sa fiu la obiect.
Daca persoana de langa tine(iubitul tau) te iubeste enorm si nu accepta sa va certati niciodata si tu gresesti si el nu-ti zice nimic te iarta,atunci TU numai esti sigura de sentimentele pe care le ai pentru el.
Daca el e putin indiferent si e gelos,asta te face sa crezi ca te iubeste si ca il iubesti si tu si nu vrei sa-l pierzi.
Si da,am sa trec la punctul culminant,este buna o cearta pentru ca,inveti ce ai gresit, inveti ce sa nu mai faci, incepi sa-ti cunosti partenerul mai bine, o cearta intotdeauna te apropie mai mult de persoana iubita.
Asa cum se spune ca"Bataia e rupta din rai", e posibil ca si cearta la fel.Numai asa inveti sa numai dai greş.
Te-am pupat!
O cearta la timpul ei isi are rostul, scapam de monotonie, rutina intro relatie nu e buna si in plus, impacarea e asa dulce
Unii o sa zica " da " altii " nu " pana la urma care e? Hai sa zicem " poate " nici una nici alta sau cate putin din fiecare.