| Girly111 a întrebat:

Este ceva neinregula daca ai o relatie serioasa si va iubiti reciproc,iar fata vrea sa incerce orice fel de sex si e mai perversa de fel, adica e foarte deschisa la orice si nu are inhibitii sau concepte stupide si "invechite"? Sunt baieti carora nu le place asta? Eu asa sunt si imi e cam aiurea sa spun asta oricui pentru ca stiu ca putine fete sunt open-minded si majoritatea te-ar cataloga drept "curva" pentru ca iti place sexul oral sau chestii de genul(tocmai de asta nu vorbesc cu prietenele despre subiectul acesta).

10 răspunsuri:
| DaRaspund a răspuns:

Dacasunteti amandoi pe aceeasi lungime de unda nu e nimic neinregula. Sunt baieti care nu vor sa incerce chestii de genul(cel putin nu cu prietena sau sotia lor).

| DaRaspund a răspuns (pentru DaRaspund):

Uite aici metode de contraceptie :
http://www.mamicisicopilasi.ro/search/label/contraceptie

| Girly111 explică (pentru DaRaspund):

Pff,am zis eu cumva ca nu stiu sa ma protejez? Nu iti fa griji, stiu.

| DaRaspund a răspuns (pentru Girly111):

Iti dadeam sugestii. Cred si eu ca stii.

| mona a răspuns:

E in regula daca sunteti amandoi de acord

| bogdan72 a răspuns:

Nu e nicio problema. Tot ce iti recomand este sa te mai abtii cand esti la inceputul unei relatii. Din punctul meu de vedere nu esti o "curva", dar daca faci oral la jumatate din colegii de birou (spun si eu asa) fara sa fi fost ceva serios decat cu vreo 2-3, vei deveni cu siguranta "curva" in ochii lor. Cauta-ti unul care sa te aprecieze pentru ce esti. Stiu ca e greu... Pana va aparea (fii atenta, pentru ca nu recunosti prea des persoana potrivita din prima), fa ce iti place sa faci, cum iti place sa o faci, dar cat mai discret.

Mie, personal, imi plac fetele open-minded. Ce conteaza mai mult de la o persoana, este sa te iubeasca. Daca un barbat te iubeste, atunci cu siguranta te va placea exact asa cum esti, din toate punctele de vedere. Si, evident, nu spune nimanui cum iti place sa il satisfaci. Ii multumeste divinitatii ca te are si cauta sa te satisfaca si el pe cat poate.

Hope that helps! big grin

| Oana92 a răspuns:

Nu draga, in niciun caz nu esti curva! Esti o femeie normala, care isi accepta si isi traieste sexualitatea. Si ar fi bine ca toate femeile sa faca asta, nu ar mai fi atat de acre si de frustrate!

| 26Geo a răspuns:

Nu e asta o problema, nu vad de ce ar fi.Atata timp cat e practicata cu iubitu tau si daca ai o relatie serioasa cu el, da, e ok, acum vezi ce zice si el.Nu prea e ok daca alegi sa o faci cu diversi viitori iubiti, o sa fie exact ce ai zis tu atunci.Fa ceea ce-ti place.Bafta

| Zenithf a răspuns:

Mie mi-ar place sa fiu cu una careia ii place oralul, 69, dar analul mi se pare... sodomie curata. Nu as face asa ceva. straight face
Da' oricum sunt insurat, asa ca ramanem doar la stadiul de ipoteza. laughing

| radu75 a răspuns:

Ha ha...cred ca-i poti numara pe degete pe baietii care nu le-ar place asa ceva,o fata ca tine. Stai linistita,important e sa discuti cu el, sa-i spui ce-ti place si cum si va fi ok, in plus, nu o sa mai fie nevoit sa mai plece la altele, va trai fantezii de tot felul chiar cu femeia pe care o si iubeste nu cu una de pe centura.