Iar tu si cu asociatia "Ajutati complexati sa se simta bine-n pielea lor"?
Te rog nu-mi sterge contul, o sa plang si o sa sar de pe Arcul de triumf gol.
E dragut, probabil are pana in 15 ani. daca tie iti place ce conteaza ce mai spunem noi? bafta!
ps: nu e urat cu spume cum au zis mai jos, nici vorba.
Am o fire ironica, nu ma pot abtine.
Adio comunitate TPU, adio internet, adio viata! Totul se duce odaca cu al meu cont sters de pe TPU.
mai fata ce intrebari stupide dea dreptul. am vazut si eu poza si toti care au comentato au mare dreptate. oricum daca tie iti place viata lunga va doresc frate.
Dragut este dar nu frumos. Oricum tie nu ar trebui sa-ti pese de parerile altora ci doar de ceea ce crezi tu. Aspectul fizic nu e atat de important intr-o relatie ci cum va simtiti unul cu celalalt conteaza.
E super frumos
nu inteleg de ce toti zic ca e urat, parca ei ar fi nu stiu ce frumuseti
P.S:mie chiar imi place, nu raspund pentru funde sau rahaturi din astea cum cred unii
Aoleu ce moaca de prost are)stai sa dau poza lui pe cateva site-uri)sper ca stii andra ce i-ai facut
ps. vreti sa ii mai vedeti poza lu'ala? cautati pe matrimoniale si site-urile gay si sado maso
Deci tu cumva vrei doar răspunsuri favorabile ţie, întrucât ameninţi o întreagă comunitate?
Eşti praf...
Daca iti place tie nu ocnteaza parerile altora dar daca iti place sa fii luata la misto ep TPU mai pune intrebari stupide.
Daca iti place tie, e suficient! Nu ii mai intreba pe ceilalti, fiecare cu gusturile lui.
Nu fi.ti mai asa rai. Mai mult de 13 ani nu are acel baiat deci ii inteleg reactia
Fata mea daca tie iti place nu conteaza ce zic cei din jurul tau pentru ca tu esti cu el nu cu restul' lumii incearca sa nu te mai iei dupa gura lumii nu de alta dar nu toata lumea iti vrea binele
Si apoi gusturile nu se discuta tie poate iti place altora nu
Asa ca important e tie sa iti placa
Urat nu pot sa spun ca este dar nici Fat - Frumos nu este. Conteaza ce crezi tu nu parerile celorlalti
Nu asculta pe altii ci ascultati inima!
pe.s. mie mi se pare foarte frumusel
AndraGeorgianaLove întreabă:
anonim_4396 întreabă:
dulceatsaMika întreabă: