| user11080601008 a întrebat:

Este normal ca la al 2lea contact sexual sa ma doara foarte tare in timpul actului dar si dupa? Diferenta dintre primul act si al 2lea este de aproximativ 3-4 luni. Nu cred ca am vreo problema. Doar sunt foarte strâmtă desi exista destula lubrifiere si tipul chiar imi place, nu e vorba de asta. Contactul s-a intamplat zilele trecute si inca doare putin.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se mai întâmplă.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu a avut experienta sa te aduca la orasm pe tine de aceea te doare, a bagat o ca boul fara sa astepte lubrifierea vaginului tau, ce varsta ai? Degeaba i ti place tie de el daca la capitolul sex este varză, nu va potriviti la pat deloc.

| anonimuIl a răspuns:

Al 2 contact și după 3 - 4 luni este ca și cum ești ca virgină.

El trebuia să facă sex cu tine EXACT ca în ziua când ai făcut sex ca virgină.

Deci - e normal să te doară și NU e vina ta, e din vina bărbatului care e un DOBITOC care nu știe cum să facă sex cu tine acum.

Și că ești strâmtă - nu e nici o problemă să faci sex și cu penis foarte gros FĂRĂ durere dacă bărbatul ȘTIE cum să facă sex cu tine.

Caută ALT bărbat cu experiență foarte multă când vei face sex a 3 oară ca să nu te doară iar dacă faci sex cu DOBITOCUL de acum.

| user11080601008 explică (pentru anonimuIl):

Daca simt si niste crampe asemănătoare cu acelea din timpul menstruației pot fi din cauza contactului? sau nu are legatura? cu el am facut o si prima data.

| anonimuIl a răspuns (pentru user11080601008):

Mergi la doctor că nu e normal să te doară mai multe zile după sex indiferent cât de rău face o femeie sex și cu penis foarte mare care îi provoacă durere mare în timpul sexului dar că așa vrea ea, nu că bărbatul vrea să o doară așa rău.

Răspuns utilizator avertizat