| AnaAle13 a întrebat:

Este normal ca la varsta de 13 sa faci sex oral cu iubitul tau? puppy dog eyes :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani nici n-ar trebui să ai iubit. Doamne ce generaţie sunteţi voi. straight face

Dacă la 13 ani faci sex oral, la 20 ce naiba mai faci?

Nu răspunde, ştiu deja răspunsul.

24 răspunsuri:
| FaraNume26 a răspuns:

Nu, nu este normal!

| DorinM a răspuns:

La 13 ani NU este normal.

| stefan93Eu a răspuns:

La 20 de ani are 3 copii laughing))

| Cora01 a răspuns:

Nu este normal!

| freacken112 a răspuns:

Nu

| SebastianCMT a răspuns:

Depinde de tine si firea ta. La cum s-a ajuns sa se comporte generatia din ziua de azi nu ma mira si nu mi se pare ceva iesit din comun. Dar ca sa stii poti sa faci dar NU este normal.

| AnaAle13 explică (pentru anonim_4396):

Nu am spus că am făcut eu, doamne ferește rolling on the floor Am o prietenă care nu știe cum să procedeze, în fine :* Nu estevorba despre mine.winking

| Fatamuntilor a răspuns:

Evident ca nu!
Voi de scoala nu ati auzit? Stiii tu cladirea ai cu 2-3 etaje la care copii merg sa invete!

| marikasef a răspuns:

Eu zic ca poti sa incepi cu un anal daca tot iti doresti asa de mult...

| Rome0Oo a răspuns:

Da este normallaughing))0

| marry95 a răspuns:

Nu, draguto, nu este normal sa ai astfel de preocupari la aceasta varsta. Acum ar trebui sa incepi sa te gandesti la viitorul tau, la meseria care iti place si pe care doresti sa o practici.
Ai toata viata in fata esti la o varsta la care poti face foarte usor greseli pe care o sa le regreti mai tarziu. Ai grija de tine si gandeste-te care sunt cele mai importante lucruri pentru tine.

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Si eu credeam ca la 19ani sunt prea mica pentru asa ceva :o

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Din punctul meu de vedere sexul oral mi se pare cam...stupid.In fine e o parerea de-a mea.Macar sa fiti atentie la un minim de igiena.Nu stiu. drept sa spun e cam devreme la anii astia sa faci oral.
Eu la anii aia abia am reusit sa sarut pe cineva.Sa saruti pe cineva la 13-14 ani acum ceva timp...era cu adevarat o performanta pentru un baiat.Nu stiu..generatii diferite, vremuri diferite...in orice caz mi se pare o tampeni ca la anii astia sa faci sex,daramite oral.
Pusca mea frate la anii astia exista teorema lui Pitagora de invatat,adjectivul,hiat,personificare,tangenta,circumscrise,mai mult ca perfectul, temporal/temporar, capitala tarii x, altitudian varfului Omu, pusca mea frate vin din urma niste generatii de nici nu am cuvinte! ...nu stiu poate sunt eu depasit, poate nu pot intelege aceste generatii, dar simt ca o sa se aleaga praful de omenirea asta.Praful!
Duceti-va ma la scoala si invatati lasati prostiile v-ati tampit de tot?
Scuzati limbajul, dar cam asa ewinking

| Alcyon a răspuns:

Sigur ca nu e normal. BTS-urile se pot lua inclusiv prin sex oral. In afara de asta, nu-s niste preocupari potrivite pentru aceasta varsta.

caramela
| caramela a răspuns:

In opinia noastra nu este normal, dar la mintea voastra, totul este normalstraight face
intreba-ti mamica sa vezi ce zice.

caramela
| caramela a răspuns (pentru MandrilaVasileRadu):

Cata dreptate ai...dar cu cine sa discutam?
O zi bunahappy

| AndreeaCarina96 a răspuns:

Nuu, evident ca nu este normal. La varsta ta nici nu ar trebui sa te gandesti la asa ceva, ar trebui sa te preocupe scoala si viitorul tau, pentru ca de sex o sa ai timp toata viata. Daca te apuci de acum sa practici sexul si mai ales sexul oral, nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa ajungi si pe unde-o sa ajungi mai tarziu... Deci ai mare grija de ceea ce faci acum, ca nu cumva peste ani sa-ti pare nespus de rau, si sa nu mai poti indrepta lucrurile. Voi, fetele de 13-14 ani, va lasati usor influentate, si nu este deloc bine... Apropo, tare mi-e teme ca nu este vorba de asa-zisa ''prietena ta'' ci de tine. Multa bafta si baga-ti mintile in cap, fetito!

| contαbαndonαt a răspuns:

NU.

| Grasuy a răspuns:

Desigur ca e normal suge-o in continuare cu spor

| stoica1 a răspuns:

La 13 ani ar trebui sa te gandesti ce medie iti va iesi si daca vei putea intra la un liceu bun. Nu al prostii.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Tu ce crezi?

| Alleexutssa a răspuns:

straight face Doamne. la 20 de ani ai si nepoti.winking

| LordBolton a răspuns:

Nu, foarte anormal. Cred ca atunci cand o sa ai 20 de ani o sa ai mai multi copii decat clase.

| nda a răspuns:

Da bineinteles, da-i bice.