| Ralf1971 a întrebat:

Este normal ca o femeie sa se masturbeze, daca are prieten si face sex cu el in fiecare seara?

7 răspunsuri:
| JustStitch a răspuns:

Da, este normal! Ar trebui sa o intelegi /ă

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca este un lucru cat se poate de normal sa se masturbeze pentru a se descarca de stresul hormonal care se poate declansa in orice moment al zile. Prin masturbare ajunge sa-si ofere placere si satisfactie ori de cate ori libidoul ei ii cere o astfel de abordare si rezolvare punctuala a situatiei. Sanatate!

| GoldenZenith a răspuns:

Daca nu se simte satisfacuta, e normal.

| minrest a răspuns:

''Normal'' e un termen care scapa unei definiri exacte. Cum sexul nu o epuizeaza pe femeie, ca pe barbat, s-ar putea sa nu fie ceva rau. Depinde cred de ce fantezii foloseste ca sa se excite cand se masturbeaza.

| mihai69 a răspuns:

Da, e foarte normal. Și eu mă mai masturbez, deși sunt căsătorit și mai facem și sex. De asemenea, și soția o face ori de câte ori are poftă. Și nu mă supăr pe ea, dimpotrivă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai69):

Deci faci sex cu Manuela si Manuela la randul ei, se masturbeaza?
Palmception.

| doctorandus a răspuns (pentru minrest):

Daca s-ar fi dus la un medic cu facultate facuta in secolul trecut ala ar fi zis: "Da, masturbarea e un comportament pueril pentru un adult si produce o singura boala: ejacularea precoce (doar la barbati)." Daca a facut facultatea secolul asta ar fi zis: "Da, masturbarea e comportament normal la un adult si nu produce nicio boala."

Întrebări similare