Cand esti virgin, ai tot felul de frici si angose, dar tu nu ai habar inca daca vei suporta sau nu sa te atinga vreo fata.
Mai vorbim, dupa ce vei avea experinta sexuala!
Asadar, esti inca incepator!
Dar, poate ai dragan la mainile barbatilor, daca pe ale femeilor nu le suporti...
Nu mai da comentarii sa induci lumea in eroare, ce spun e ceva real care mi se intampla
Incepator, da normal. dar toate fetele se mira ca spun ca sunt f sensibil, dar nu e vina mea.
Dupa cum am spus, poate iti plac baietii sa te atinga... poate esti "diferit" de noi ceilalti.
E penibil sa spui asa ceva, cum sa spui "poate iti plac baietii sa te atinga" daca eu sunt atras de femei.
Tu te auzi ce prostii vorbesti acolo?
Acest mesaj e vadit sa ma provoace, nu ai sa reusesti!
Si da sunt diferit fața de ceilalti.
Mai baiete, tu chiar nu intelegi ce-ti spun!
Penibil este tu, pentru noi toti, cand spui tu ca nu suporti sa fii atins pe penis de o femeie, dar afirmi ca-ti plac femeile.
Ia in calcul poate iti plac barbatii si nu stii inca, esti incepator in ale sexului, si odata ce nu suporti atingerile femeilor, poate iti place ale barbatilor... dar pana nu incerci, nu este cazul sa te contarzici.
Esti penibila, degeaba esti ''campionul zilei'' ca spui nu mai aberatii.
Nu are cum sa imi placa barbatii, daca iti place ceva o sa fi atras inainte sa faci sex, tu de ce nu incerci cu o femeie?
E atat de prostesc ce spui, daca imi placeau barbatii eram atras de ei inainte de toate, de trasaturi, de atitudine, etc.
Nu sti pic de psihologie elementara.
Si oricum e vorba de oricine ma atinge in zona aceea, plus ca un barbat are mana mai aspra, o sa fie si mai nasol)))))) incredibil...
Deci mai bine ma blochezi sa nu continuam aiurea si inutil aceasta dezbatere.
Mai baitel, un barbat care nu munceste la sapa, nu are cum sa aiba mana aspra, asta ca sa-tie xplic ca nu vei putea face diferenta intre mainile unui baiat/barbat din ziua de azi si ale unei femei, la tingeri ma refer!
Iar faptul ca respingi cu furie ceea ce nu ai habar inca, nu te face cunoscator.
Ai afirmat ca nu suporti sa fii atins de femei si am spus, poate inconsitient inca, vei suporta sa fii atins de barbati!