Daca ai renuntat la o persoana pe care o iubeai cu adevarat este doar pentru ca ai realizat ca acea persoana nu pretuia indeajuns iubirea ta si acest lucru te ranea.
Sa spunem ca vorbesc in cunostinta de cauza. Dupa ce am realizat ceea ce simtea cu adevarat pentru mine am decis sa il iert dar nu voi uita niciodata toata durerea si mai ales minciuna.
Sunt linistita pentru ca am facut totul pentru a mentine aceasta relatie, am iubit cu adevarat pe cel pe care il credeam sufletul meu pereche. Da fapt am iubit un suflet trist care a renuntat la o sansa la fericire.
Nu privesc niciodata inapoi. Niciodata nu m-au influentat persoanele din jurul meu. Sunt ceea ce sunt si daca cineva nu accepta acest lucru nu face parte din viata mea si nici nu va face parte vreodata.
Vei gasi persoana de care sa te indragostesti si care sa merite tooata iubirea ta. Speranta va fi mereu cu tine, va fi mereu in inima ta.
Vei fi din nou indragostita si vei iubi mai puternic.
Greu de spus, eu sincer incerc sa tratez totul la fel de rece cum pretinzi tu ca faci. Fiindca doi ochii asemanatori cu ai tai m-au cucerit si in timp parca, cu aroganta m-au ciuruit . Dar nu demult mi-am dat seama ca un mare scriitor avea dreptate: O iubire pe care esti nevoit sa o pazesti, nu inseamna nimic. Deci cum abordezi tu situatia e okey, in timp poate te vei schimba si te vei simti si mai bine apoi la fel ca si mine vei cauta dragostea intr-o alta persoana.
E perfect normal. Si chiar cu riscul de a fi ipocrita, asa e cel mai bine, pe bune. Ce rost ar avea sa te mai gandesti la cineva care ti-a facut rau? Si da, din pacate barbatii au un efect special asupra noastra, reusesc sa distruga ce e bun si frumos si sa scoata la suprafata cele mai urate fete! Si apoi tot ei se plang ca suntem rele...
Momentan, parca ma razbun pe toata lumea din cauza ca el mi-a cauzat suferinta, si pana la urma ei vorbesc despre femei " sunt fitoase, sunt cu doua fete"... oricum fata care l-a iubit la fel de mult ca si mine nu stiu unde mai gaseste. Mi-a dat papucii intr-un mod elegant crezand ca nu imi dau seama, ca sunt atat de inculta incat ma abereste cu niste vorbe frumoase si voi ramane impacata dar in acel moment credeam ca mi se crapa Pamantul de sub picioare. Momentan am realizat ca trebuie sa nu-mi pese de cineva caruia nu-i pasa de mine, devenind foarte aroganta cu restul persoanelor!