Te-a adus gandu sa pui intrebarea aici nimic mai mult iar barza aduce doar viermi si zboara.
Sigur k da! si la 40 de ani poti sa stai cu mama si sa crezi ca te-a adus barza! nu-i stres, nu esti singurul!
Da este absolut normal sa crezi asta la 22 de ani mai ales cand te plictisesti si nu mai stii ce sa faci Cred ca te-ai plictisit foarte cand ai pus intrebarea asta nu? Si eu ma plictisesc de asta iti raspund
Aoleu! Eu stiu de la 7 ani ca oamenii fac sex pentru a se reproduce... cum pls sa crezi la 22 de ani in barza
La clasa 1?
Nu. Am vrut clasa a 2a sa am loc langa aripa sa o vad mai bine Clasa 1 era numai in fata. si m-as fi plictisit de atata ''nimic'' pe geam.
e bun atunci
Pe tine ce te-a adus?)
Eu am venit cu autobuzu, mai low buget, da o fost bine
Buna gluma, bv )pacat ca la unii simtul umorului este in forma rudimentara...
E de vina prostia omeneasca, cu cat creste mai mult, cu atat se diminueaza simtul umorului.
poate tea adus Barzoiu cine stie. Dar cel mai probabil esti un spermatozoid ovulat care a ajuns la varsta ta(care o fi ea, nu cred ca ai 22), si s-a gandit sa afle de unde vin copii. Uita-te pe Redtube, ti se explica prin imagini detaliate.
Absolut, la fel de normal cum e si sa crezi ca frunza de pe steagul Canadei este de Canabis )))
E decizia ta daca vrei sa crezi asta; Cum unii inca vor sa creada ca exista Mos Craciun si iepurasul de paste, si tu poti face la fel in legatura cu barza ta. Ideea e ca poti sa crezi ce vrei, dar macar sa stii ceea ce se intampla cu adevarat.