Lungimea de 26 de zile a actualului ciclu menstrual (26.12 - 20.01 = 26 zile) este cat se poate de ''normala'' in cazul in care ciclul menstrual al iubitei tale este de tip NEREGULAT, avand in vedere penultimul ciclu menstrual care s-a avut lungimea de 35 de zile (21.11 - 25.12 = 35 zile).
Fiindca; ''a curs putin sange inainte de venirea ciclului? (menstruatiei NU a ciclului)'' si pe urma : ''La(12:30 noaptea a curs o cantitate medie de rosu diluat iar dimineata a venit cum trebuie cu cheaguri si identic cu celelalte din trecut'' se poate aprecia ca sangerarea reprezinta o menstruatie autentica, deci in niciun caz o ''menstruatie falsa'' fiindca asa ceva NU exista in realitate. Poti sa devii cat se poate de calm, linistit si lipsit de orice ingrijorare fiindca in conditiile prezentate si precizate este cu totul IMPOSIBIL sa existe o sarcina implantata chiar si una... pur ipotetica. Multa sanatate!
Nu, nu este insarcinata
E normal sa vina așa. Fix la fel mi se întâmpla și mie. Înainte cu o zi îmi vine foarte puțin și a doua zi mi se începe ciclul normal. Deci nu aveti de ce sa va faceți griji
Nu i-a venit asazi ciclul menstrual trebuie sa ii vina următoarele zile momentan nu are simptome premenstruale