Nsă nu mai înțeleg prea mult dacă e normal. La ce te ajută să afli dacă este normal sau nu? Dacă ar fi anormal, asta te-ar ajuta să te justifici sau să te auto acuzi?
Bună întrebare, nu prea m-am gândit ce fac cu răspunsul. Gândindu-mă la întrebarea dumneavoastră, cam caut să mă justific, deoarece nu am mai întâlnit persoane care să nu dorească o relație sau care să nu mă critice pentru alegerea mea. De auto-acuzat nu e problemă, mă acuză lumea de mult timp și nu mi-am întors comportamentul împotriva mea. Sunt și câteva procente care conțin o pură curiozitate a răspunsurilor.
Cand vine vorba de socializare si fericirea ta personala in general, normal e ce simti tu ca iti vine firesc. Ti-e bine cu relatii scurte? Foarte bine, nu faci rau nimanui. Normalitatea e un concept abstract, se schimba mereu. Fa ce simti ca te face fericita, atata timp cat fericirea ta nu ii raneste pe cei din jurul tau.
Decat sa intri intr-o relatie serioasa stiind ca nu este pentru tine mai bine ramai cu ce ti se potriveste. pur si simplu pierzi timpul tau si timpul partenerului. relatiile serioase nu sunt pentru toata lumea si nu este nimic gresit in asta. poti sa traiesti cum vrei tu atat timp cat nu ranesti pe nimeni.
Poate nu esti facuta sa ai relatii srioase si-ti place sexul cu diversi barbati, odata ce esti obisnuita cu sexul de o noapte si fara relatii stabile.