Depinde...nu e nimic rau in a te saruta la prima intalnire, dar poti de asemenea sa mai astepti, aveti timp...
Inseamna ca esti si usoara de pus in pat. O imbratisare nu va ajunge? Sau un sarut pe obraz?
pfff. prima data cand ne am intalnit :X eu l am sarutat... fara sa si isi dea seama de ceea ce doream sa fac. a fost pur si simplu... adorabil momentul :X pff. dar in ziua aia nu ne am mai pupat pana la departire si atunci un pupic scurt
Eu cred ca trebuie sa-l lasi sa te sarute. Trebuie sa vezi daca iti place cum saruta nu?
Mda... sh desigur. daca il placi. cu atit mai mult. daca nu. as lasa-o pe mai tirziu
:X imi amintesc de prima intalnire,,, se uita continuu la buzele mele. vroia sa ma sarute si nu l-am lasat...pe urma l-am sarutat eu si i-am zis sa nu
Da e normal! Parerea mea, la prima intalnire e bine sa ii permiti sa te sarute doar pe obrazAsta ca sa faci si o impresie buna despre tine... Oricum tu decizi daca il lasi sau nu sa te sarute la prima intalnire...Succes!
Prima intalnire: mana pe picior
a doua intalnire: mana pe picior+ pupat
a treia intalnire: mana pe picior+pupat+...
Pai... daca e prima intalnire. nu e neaparat deja iubitul tau. eu asa zic. dar daca va intelegetzi chiar bine. puteti sa va sarutatzi. sau poate doresti doar la urmatoarele intalniri. Aici e decizia ta:*.
Poi depinde de ce conexiune emotionala sa creeat intre voi doi...so de cu, v-ati simtit la aceea intalnire.
Nu este nici normal nici anormal, nu sunt scrise reguli bazate pe chestia asta nicaieri. Poate nu te-ai simtit foarte bine alaturi de el la acea intalnire si trebuie mai mult sa te impresioneze, sau chiar daca te-ai simtit bine poate vrei sa vezi cum se poarta si in alte imprejurari inainte sa intrii intr-o relatie mai serioasa cu el, si daca l-ai sarutat asta nu inseamna ca. gata te-ai legat la cap. Nu uita, esti o regina.
La me una un pipic mic p obrajor am crezut de cuviinta k este de ajuns evident k aspa ptk nu eram convinsa k vreau sa fim impreuna, la cateva seri am iesit din nou s nu stiam nici atunci daca vreau dar am zis ca incercarea moarte nu are s am incercat acum uite-ne suntem impr d 7 luni s ne intelegem sssuper bine deja ne facem planuri de viitor, anul viitor mergem impreuna la fac el deja a inceput de anul asta dar nu vrea sa ma lase sg in oras asa ca mergem impreun nul urmator
Eu sincer l'am lasat... dar mi-a trebuit mult timp sa il cunosc si sa vad cu cine am de a face...lasa'l sa te sarute pentru ca asa fac indragostitii.
Victoria18 întreabă:
Mutubal întreabă: