| adelina_8639 a întrebat:

Este normal sa nul lasi pe prietenul tau sa te sarute la prima intalnire?

24 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Depinde...nu e nimic rau in a te saruta la prima intalnire, dar poti de asemenea sa mai astepti, aveti timp...

| Flav a răspuns:

Inseamna ca esti si usoara de pus in pat. O imbratisare nu va ajunge? Sau un sarut pe obraz?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Depinde, fiecare face cum crede.

| Sara a răspuns:

batting eyelashes pfff. prima data cand ne am intalnit :X laughing eu l am sarutat...love struck fara sa si isi dea seama de ceea ce doream sa fac. a fost pur si simplu... adorabil momentul :X pff. dar in ziua aia nu ne am mai pupat pana la departire laughing si atunci un pupic scurt

| marsy a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa-l lasi sa te sarute. Trebuie sa vezi daca iti place cum sarutahee hee nu?
Mda... sh desigur. daca il placi. cu atit mai mult. daca nu. as lasa-o pe mai tirziu tongue

| Ben. a răspuns:

Nu !

| amoremioX a răspuns:

:X imi amintesc de prima intalnire,,, se uita continuu la buzele mele. vroia sa ma sarute si nu l-am lasat...pe urma l-am sarutat eu si i-am zis sa nu happy

| sorin a răspuns:

Fiecare cum crede.

| Shery a răspuns:

Eu nu l-as lasa... dar depinde de tine, de ce simti tu...

| byenkutzyk a răspuns:

Da e normal! Parerea mea, la prima intalnire e bine sa ii permiti sa te sarute doar pe obrazwinkingAsta ca sa faci si o impresie buna despre tinehee heebig grin... Oricum tu decizi daca il lasi sau nu sa te sarute la prima intalnire...Succes!

| eek a răspuns:

Prima intalnire: mana pe picior
a doua intalnire: mana pe picior+ pupat
a treia intalnire: mana pe picior+pupat+... rolling on the floor

| Puiutz a răspuns:

Paibig grin... daca e prima intalnire. nu e neaparat deja iubitul tautongue. eu asa zichappy. dar daca va intelegetzi chiar bine. puteti sa va sarutatzi. sau poate doresti doar la urmatoarele intalnirihappy. Aici e decizia ta:*.

| DoomNEzeu a răspuns:

Poi depinde de ce conexiune emotionala sa creeat intre voi doi...so de cu, v-ati simtit la aceea intalnire.hee hee

| bineamvenit a răspuns:

Nu este nici normal nici anormal, nu sunt scrise reguli bazate pe chestia asta nicaieri. Poate nu te-ai simtit foarte bine alaturi de el la acea intalnire si trebuie mai mult sa te impresioneze, sau chiar daca te-ai simtit bine poate vrei sa vezi cum se poarta si in alte imprejurari inainte sa intrii intr-o relatie mai serioasa cu el, si daca l-ai sarutat asta nu inseamna ca. gata te-ai legat la cap. Nu uita, esti o regina.

| gyna a răspuns:

La me una un pipic mic p obrajor am crezut de cuviinta k este de ajuns evident k aspa ptk nu eram convinsa k vreau sa fim impreuna, la cateva seri am iesit din nou s nu stiam nici atunci daca vreau dar am zis ca incercarea moarte nu are s am incercat acum uite-ne suntem impr d 7 luni s ne intelegem sssuper bine deja ne facem planuri de viitor, anul viitor mergem impreuna la fac el deja a inceput de anul asta dar nu vrea sa ma lase sg in oras asa ca mergem impreun nul urmatorbig grin

| pepene a răspuns:

Da..si eu l`am lasathappy

| ApArEnTeiNsElAtOaRe a răspuns:

Da...depinde cum a fos
eu sincer nu l`am lasathee hee)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai la prima intalnire deja il numesti prieten?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, inseamna ca te lasi greu!smug
Eu l`am lasat:-J. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La prima mea intalnire prietena mea ma lasta si a nu a fost nici o problema chiar daca nu stiam sa sarut pentru ca amandoi nu stiam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da da la a 3 a 4...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu~

| ady_9509 a răspuns:

Eu sincer l'am lasat... dar mi-a trebuit mult timp sa il cunosc si sa vad cu cine am de a face...lasa'l sa te sarute pentru ca asa fac indragostitii.big grinbig grin