La primul raport sexual, virgine fiind, dar sunt si cazuri cand nu sangereaza.
Alte cazuri, atunci cand sexul este foarte violent.
Daca erau virgine, da.
Sau poate după o partidă mai "viguroasă" dacă himenul era doar parțial rupt.
In rest nu.
Dar ești de ceva timp pe TPU și genul asta de întrebări se repeta periodic. Chiar nu știai treburile astea?
Jesus!
Nu fac nimic cu sucul Fanta.
Nici măcar nu sunt fană Fanta. )
De data asta pixul cu craniu e vinovatul. )
Dar gata, restul dezbatem noi în privat.
Sper doar să nu mă consideri o ciuuudată după treaba asta. )
Și
Merry Christmas too!
Jesus!
Vă rog, nu-l mai amestecați pe Fanta printre jucăriile mele sinistre )
Între mine și Fanta e doar o amiciție frumoasă.
Atât.
Eu am mai pus întrebări de genul?
Nu cred. )
Nu am mai avut astfel de experimente )
Cel puțin nu sângerii.
Și sper că nu-mi distrug ovarele. Nici nu am cum să mă duc la un ginecolog. O dată pentru că nu sunt asigurată și alta pentru că, va fi ciudat să-i explic ginecologului de ce naiba nu mai sunt virgo girl deși nu am făcut s** cu un tip. ) Pentru că de mințit din păcate nu știu să mint. Și mă va întreba ce și cum.
Cum naiba să-i spun eu unui ginecolog ceea ce fac eu?
E penibil.
Deci sper să nu se agraveze nimic.
Dar deci e ok dacă spui că nu-i nimic grav. Mulțumesc de răspuns.
Fată da
Primele dăți nu.
Mă rog, nu prea mai sunt fată, sunt deja babă. )
Dar e ok, am scăpat și de data asta.
Nu mai mi-a sângerat, o dată ce m-am oprit.
Deci de aceea mi-era teamă să nu fi atins ceva pe interior.
Nu că oricum vreau eu să fac copii. Chiar nu mă văd făcând-o. Dar nu vreau să ating vreo arteră sau ceva pe acolo și să am naibi cine știe ce handicap sau chiar să fac cancer sau hemoragie ori infecție pe acolo. Mai ales că ginecologul ar fi ultimul medic la care mă voi duce vreodată în viața asta. Deci, ce opțiuni am, altele decât a-mi păstra ovarele cât mai sănătoase, cât să nu fie vreodată nevoie să-mi dau pantalonii jos la acele ladys. Și asta evident dacă mai sunt femei, pentru că am observat că profesia de ginecolog e ca un magnet pentru bărbații ăștia. )
Și mă va întreba ce și cum.
Cum naiba să-i spun eu unui ginecolog ceea ce fac eu?
Bună intrebare! Dar, cum îi spui preotului?
Va fi încântat sa-i explici despre jucărioarele tale, ascuțite , în formă de cranii )
Posibil sa ai o rana pe colul uterin si de aici vine singerarea sau nu te ai dezvirginat complet, mergi la ginecolog sa te consulte, multa sanatate.
Nu de tine ziceam că ai mai întrebat, doar că lumea tot întreabă periodic.
Ruperea himenului nu înseamnă pierderea virginității, și asta s-a tot repetat de zeci de ori pe aici.
Anyway, ai și tu grijă.
PS: orice medic le-a auzit pe toate. Nu ai cu ce să-l surprinzi, dar nu o sa fie nevoie de vizita la medic, cel mai probabil.
Mhm. Extrem de frumoasă:
"Voi chiar și ca amici i-ați vorbi amicei voastre sau unei femei care v-a împrumutat cu bani și a fost lângă voi la greu cu expresii de genul :
"târ*ă"
"su** pl"
"ratată"
Și alte rahaturi de genul?"
Sorry dar cineva cu care ai o "relație frumoasă" nu se poarta așa. De fapt orice euglenă cu un minim de educație nu ar vorbi așa cu o fată.
Dar in fond, ce știu eu...
Și totuși sunt destul de iertătoare.
Iert persoana, pentru că sunt borderline și prea singură în viața asta, încât să-mi permit să pierd oameni însă nu iert păcatul de care suferă apropiații mei.
Dacă l-am iertat eu pe tata, care ne-a abandonat și nu a știut să fie tată, de ce nu aș ierta colegi, șefi sau prieteni. Dacă am iertat eu bărbați deși mi-au făcut atâtea. De ce nu l-aș ierta pe amicul meu care e la fel de singur ca mine în Univers și are nevoie doar de un om care să-l înțeleagă și asculte.
Atâta timp cât nu sunt abandonată de amicii mei și îmi oferă atenție și îmi cer iertare, mna, îi iert.
Îi iert pe toți, că așa zice la Biblie, oricum ar fi.
Oricum va da fiecare răspundere de rahaturile lui pe lumea cealaltă. Mie una chiar nu-mi mai pasă de restul.
Însă mi-am învățat și lecția. După ultimele experiențe, chiar am decis să-mi văd de viață, de obiectivele mele și să fiu mai independentă ca niciodată. Că am înțeles că în viața asta nu te poți baza pe nimeni, decât pe propria-ți persoană.
Și evident că pe Fanta l-am tăiat de pe lista oamenilor cărora le mai împrumut ceva. Cel puțin până nu-și dă datoria.
Însă îi vorbesc din nou și țin legătura cu Fanta, deoarece, rar găsesc bucățile mele în alți oameni.
Deși da, singura diferență dintre mine și el, este că eu una chiar îmi dau datoriile la timp sau dacă știu că nu pot, nu vreau sau chiar nu sunt în stare să-mi dau datoriile, nu le mai fac.
Dar în rest avem mult prea multe în comun, ca să nu-l iert.
Însă după ultima fază, nu mă mai interesează dacă se sinucide sau nu. Are înger păzitor și să aibă El grijă de el sau să facă ce vrea.
În fața Lui God, mi-am chiar ispășit din păcate un sfert cu ajutorul oferit Lui Fanta și lupta pentru a nu se sinucide. God o văzut intențiile mele bune, acum o să-mi dea răsplata și de Fanta să aibă El grijă. Dacă chiar crede în acest God.
Eu după experiența cu Fanta, am învățat cea mai tare lecție predată la Biblie, că orice-ar fi, pe oameni doar să-i respecți și iubești mai mult decât pe averile tale materiale, cam așa spune Biblia, însă să nu adori pe cineva uman. Să nu venerezi oamenii și să nu-ți pui încrederea în oameni never (cred că și aici intră idee de "chip cioplit") aia o merită doar Dumnezeu. Doar Dumnezeu trebuie adorat.
Dumnezeu spune deci, că oamenii trebuie doar iertați și ajutați că dacă-i ajuți pe ei, îl ajuți pe Fiul Domnului. Însă adorați, nu, never. Asta e doar a Domnului, a plămăditorului nostru suprem.
Așa că, după aceste lecții, dur3, ce-i drept, dar faine, cum să nu iert tot și merg înainte.
Iar de Fanta, chiar am nevoie, la fel ca și de PufulețiGratis și alți amici cu care am mai reușit să leg o conexiune pe aici pe TPU, pentru că, e și fain să mai vorbești cu cineva din când în când.
Oricum nu am făcut-o chiar gratis pentru iertarea tuturor vrăjmașilor mei, aștept răsplata Domnului, care sunt sigură că va fi pe cinste, dar evident nu acum, ci la momentul oportun, când chiar voi avea nevoie supremă de El și ajutorul Lui.
Deci măcar ca o afacere profitabilă sau măcar așa, ați începe mulți să iertați de azi înainte, ia ziceți?
Asta este altă lecție învățată după 28 de ani de rătăcire pe acest Pământ. Mai ales eu care nu am ambiție, de fel. Că până la urmă dacă scopul tău final e bun, nu mai contează de ce naiba ai început sau ai crezut în ceva sau ai ajuns să faci ceva precum să crezi în God și spiriduși. Dar doar ca scopul final să fie bun.
Dacă măcar afacerea asta "iert ca să primesc mai mult" în final mă duce la God și credința supremă în El, dar și la a nu înebuni, ținând ranchiună ori suferind de mânie exagerată. Care mai e problema?