Da! Fiind fata daca cineva ar face asta pentru mine mas imdragosti pe loc de el.Aratai ce simti.
Vezi sa nu fuga.
Mai bine vorbesti fata in fata intai si dupa vezi ce faci cu poezia aia.
Doar parerea mea.
Este foarte bine daca poti sa ii faci poezie pentru ca in poezie se vede cel mai mult ce simti pentru o fata; caci oricine compune o poezie unei fete, spune in poezie exact ce simte. Cine nu simte nu are cum sa spuna in poezie ce nu simte
Eu zic sa incerci.
De ce da? Este un gest frumos, care, in ziua de astazi, baietii nu prea le mai fac!
De ce nu? Nu cred ca exista vreun raspuns negativ de ce nu ai putea sa ii scrii o poezie. Nu este nimic tupeist, in acest gest.
Acum..trebuia sa ai grija ce scrii. Si eu scriu poezii. Asa ca,imi pot permite sa iti dau unele sfaturi. Cand scrii,trebuia sa fie sentimentele tale,gandurile tale. Ceea ce simti, ce crezi cu adevarat. Majoritatea poeziilor sunt scrise in momente triste, sau pline de fericire! Eu cand scriu, scriu si in momente triste, asa ma pot elibera! Dar..atunci cand scriu unei anumite persoane, trebuia sa aiba o anumita legatura. Scriu ce se afla in sufletul meu, despre legaturile cu aceea persoana, impresiile mele etc. Cred ca intelegi ce vreau sa spun! Trebuie sa fie din suflet, pentru a putea fi de calitate si apreciata!
Incearca!
Multumesc de incurajare. Pana la sfarsitul scolii sunt hotarat sa i-o dau.
Da! Pune-i in vedere calitatile si aspectul fizic
Ochii verzi ca smaraldul ma cuceresc din prima privire sau ceva de genul
Succes maestre!