| ApaPlataXx a întrebat:

Este o situatie foarte delicata. Sora mea si-a inselat logodnicul. Este insarcinata cu el. (cu amantu) si. nu vrea sa afle logodnicul. Sa avorteze? Vreau rasp cat mai repede... Nu o mai pot tine mult fara sa avortezesad. Multsumesc happy

Răspuns Câştigător
| Takocska a răspuns:

Deci daca face avort e si sansa acolo ca cu logodnicu sau nu poate sa aiba copil. Al doilea rand la avort trebuie sa steie in spital 2-3 zile da daca a si inselat atunci poate.
Eu zic ca nu merita sa faca ca are prea mari sanse ca dupa aia sa nu aiba multi raman asa fac o greseala si fac avort si nu poate sa aiba copil.

Cea mai buna idee ar fi sa zica tot si daca il iubeste il iarta da greu de uitat asa ceva si de iertat si mai greu. Da cred ca asta nuvreti ca ati zis ca nu vreti sa afle. Sa faca sex neprotejat cu logodnicu si sa spuna ca e de la el. da asta ar fi cea mai urata lucru ce se poate face. Deci asa mai bine avorthappy. Eu am zis tot si faceti cum doritihappy

12 răspunsuri:
| saby26 a răspuns:

Pai eu zic sa avorteze nu il poate minti pe logodnic ca este gravida cu el.pentru ca nu stie in viata ce se va intampla poate amantul isi vrea dreptul asupra copiluli peste ani de zile si va fi dezamagire mare pentru sot.sa zica ca se simte rau merge la ginecolog si se rezolva doar ca 3 saptamana dupa avort nu are voie sa aiba relatii sexuale si atunci sa scorneasca ceva de ex ca i-a zis medicul ca are o inflamatie si are stop la sex asta pentru a putea sa-l pacaleasca pentru logodnic

| saby26 a răspuns (pentru Takocska):

Nu se sta in spital dupa avort.doar o ora stai pentru ati mai reveni si pleci acasa pe picioarele tale.doar daca sunt complicatii foarte mari si daca faci avortul intr-un spital de stat. daca face la particular nu va sta decat foarte putin sa isi revina dupa anestezie, iar interventia in sine nu dureaza mai mult de 15 min

| Takocska a răspuns (pentru saby26):

Bn eu stiam numa cel de la stat cum aihappy. Atunci cel mai bine avort da si sa regrete tot ce a facut si sa nu mai facahappy

| ApaPlataXx explică:

Multumesc >big grin

| saby26 a răspuns (pentru Takocska):

Bine zis si sigur va regreta toata viata. binenteles daca are constiinta

| Takocska a răspuns (pentru saby26):

Asa cum zici u si sa nu afla logodnicu ca atunci o sa fie de rauhappy Ma bucur ca am putut sa ajuthappy o zi bunahappy sa aihappy

| cherrybomb a răspuns:

Dp ce ca e curva mai e si proasta se culca cu altu si pe urma vrea sa avorteze. nu avea bani de prezervativ, nu ii ajungea pl de la unu? ii trebuia pe altu. criminalelor vreti sa omorati o fiinta nevinoavata, sunt multe femei care isi doresc sa abibe copii si nu reusesc, si niste jegoase ca voi pot avea copii... jet.

| Jigsaw a răspuns:

Ce femeie!

| cherrybomb a răspuns (pentru Jigsaw):

Te sustinhappy

| DorothyAnn a răspuns:

Uite, chiar ca exista femei ce nu au voie sa faca copii si altele care pot, dar ii omoara. Imi raspunzi daca vrei, cu ce a gresit micuta faptura din pantecele surorii tale ca sa primeasca drept pedeapsa moartea? Daca surioara mea mi-ar spune asa ceva, as pune-o sa recunoasca in fata iubitului si sa suporte consecitele, adica o parasire! Ea este vinovata in toata povestea si nu copilul, dar tot el plateste, fiindca, sorata va vrea sa se culce pe o ureche la noapte cu iubitul ei, dar stii ceva, daca va scapa basma curata va mai face asta o data si inca o data si toto asa mai departe...

| Jigsaw a răspuns (pentru cherrybomb):

Vai de ea.

| cherrybomb a răspuns (pentru Jigsaw):

Eu le-as da foc la asa femei laughing)