Dupa felul cum vorbeste despre situatia asta, nu prea cred
Cum ai putut sa omori o fiinta umana?
pentru ca ai gresit tu a trebuit sa moara si el?
avand in vedere ca tiam vazut intrebarile si vazand ca tie asa frica sa nu ramai insarcinata din nou am ramas la concluzia ca esti o mare pitsipoanca.(si este foarte delicat cea ce tocmai ti-am spus)
NU este ok să nu-ţi vină menstruaţia o lună - iar în cazul tău, întârzierea se datorează acelei "probleme" de la ovar ( cum am văzut la o postare mai veche )!
TREBUIE să mergi IAR la ginecolog, să-ţi facă o ecografie vaginală ( preferabil ) şi/sau una ovariană, să "verifice" starea ovarelor/uterului şi trompelor uterine!
În funcţie de ce se "constată", vei primi şi tratament - probabil tablete de Duphaston pe 10-30 zile, după care o să-ţi vină şi menstra.
NU are legătură cu avortul medicamentos ( cu Mifegyne ) pe care l-ai făcut şi nici cu infecţia!
Totuşi, acea infecţie TREBUIE neapărat TRATATĂ - altfel, poate duce la rană pe colul uterin ( sau pe peretele vaginal ), iar în timp, chiar la cancer!
Pentru infecţie : NU ai voie să te speli "jos" ( nici duş, nici baie, nici spălături vaginale ) cu o zi înainte de controlul ginecologic ( să NU fi la "ciclu" şi să nu foloseşti tampoane intime sau ob-uri în acea zi ), să nu foloseşti nici soluţii pentru igiena intimă!
O să-ţi ia pe o lamelă o "cultură" din secreţia vaginală, o va analiza şi o să vadă ce microb a generat infecţia, precum şi ce tratament se impune a fi prescris!
Mindfulness întreabă: