Se spune ca e ok sa te masturbezi. Pana acum daca nu ti s-a intamplta nimic e ok. Nu stiu daca pe viitor daca se intampla ceva. Daca vrei sa te ajut mai mult dai add la rafaeltaru@yahoo.com.
Sincer nu am nevoie de raspunsuri aiurea daca vrei sa iti bati joc mars dracu acasa si bate-ti joc de mata ai inteles copil needucat si facut degeaba
Razi de prostia ta
Esti mortal/a
Eu nu vad care ar fi problema.
PS: Eu am 17, poate imi dai ID-ul tau pisicuto XD
Nu e anormal daca esti fata, dar vezi sa nu iti vina si pe strada sa faci chestia asta, ca deja e grav. am si eu 16 ani, ce zici? lasi niste date de contact?
Fratilor aici nu is matrimoniale sau mess raspundeti la intrebare si atat si pe bune sunteti cativa cu niste intrebari stupide
Mi-ar place sa am o prietena asa ca tine . Nu stiu daca e ok sau nu...nu am pasarica ^.^
Mersi oricum de raspuns te pup :* cati nai ai apropo
Nu este nimic anormal... pur si simplu te simti bine facand acest lucru. Si eu ma masturbez....si nu gasesc ceva anormal in chestia asta.Este ca sexu: "foarte excitant"
Stiu dar e ok infiecare zi?
Chiar daca ai 15. Este o perioada..in care o sa te tot masturbezi.Esti la inceput. ceva nou si placut.Pe urma te obisnuiesti si trece. Daca vrei sa incerci altceva ( sexu) da un mesaj privat.
Am vazut intr-o carte de aceasta categorie ca este normal sa faci asta, chiar si de mai multe ori pe zi.Nu conteaza ca esti fata sau baiat.Doar ai grija cum faci asta. Pupici.