Se spune ca e ok sa te masturbezi. Pana acum daca nu ti s-a intamplta nimic e ok. Nu stiu daca pe viitor daca se intampla ceva. Daca vrei sa te ajut mai mult dai add la rafaeltaru@yahoo.com.
Mi-ar place sa am o prietena asa ca tine . Nu stiu daca e ok sau nu...nu am pasarica ^.^
Nu este nimic anormal... pur si simplu te simti bine facand acest lucru. Si eu ma masturbez....si nu gasesc ceva anormal in chestia asta.Este ca sexu: "foarte excitant"
Eu nu vad care ar fi problema.
PS: Eu am 17, poate imi dai ID-ul tau pisicuto XD
Am vazut intr-o carte de aceasta categorie ca este normal sa faci asta, chiar si de mai multe ori pe zi.Nu conteaza ca esti fata sau baiat.Doar ai grija cum faci asta. Pupici.
Sincer nu am nevoie de raspunsuri aiurea daca vrei sa iti bati joc mars dracu acasa si bate-ti joc de mata ai inteles copil needucat si facut degeaba
Nu e anormal daca esti fata, dar vezi sa nu iti vina si pe strada sa faci chestia asta, ca deja e grav. am si eu 16 ani, ce zici? lasi niste date de contact?
Fratilor aici nu is matrimoniale sau mess raspundeti la intrebare si atat si pe bune sunteti cativa cu niste intrebari stupide
Chiar daca ai 15. Este o perioada..in care o sa te tot masturbezi.Esti la inceput. ceva nou si placut.Pe urma te obisnuiesti si trece. Daca vrei sa incerci altceva ( sexu) da un mesaj privat.
Dany_Daniel_1998 întreabă: