Personal prefer un bărbat cât mai natural și da, părul de pe piept consider a fi o atracție.
Asculta'ma.Toate care ti-au raspuns ori sunt mici si nedezvoltate in gandire ori nu au gusturi. Gandeste-te la majoritatea care se uita la telenovele cu spanioli.Acolo toti au par pe piept si parul intr-o parte si femeile sunt inebunite dupa ei. Fi exact asa cum esti si sa nu ajungi sa epilare si alte chestii pentru fete pentru ca nu se merita.Aceea care te gaseste atractiv nu o va face pentru parul de pe piept si asta nu va fi in nici un caz o problema.Asta esti tu
Te contrazic barbatii din telenovele nu sunt parosi. cel putin nu aia dupa care sunt inebunite femeile. deci nai zis bine.
Eu stiu ca majoritatea Spaniolilor dupa care toate femeile sunt inebunite sunt parosi.Nu vad de ce nu ar fi si telenovele cu ei.
Daca nu ma crezi intreaba fetele care se uita la telenovele. si iti vor spune acelasi lucru ca si mine.
Da ma aveti dreptate! La un moment in viata merita sa iti epilezi pieptu doar ca trebuie sa arati bine si sa faci ceva ca sa nu mai creasca atat de repede.Eu spre exemplu nu am mult par nu m-ar durea prea tare acum de m-as epila dar oare cat o sa imi creasca dupa aia?>.
In primul rand parul de pe piept este un semn al virilitatii. Pe mine sincer nu ma deranjeaza. Prietenul meu este foarte...paros si e ok. E masculin pana la urma urmei. Intr-un timp imi doream sa fie mai fin, si s-a ras, dar acum imi place oricum.
De obicei materialistelor nu le pasa daca barbatul are sau nu par pe piept.
Insa unei fete serioase ii place ca barbatul sa fie ingrijit. Epilarea este si ea un aspect al, igienei corporale.
Parul aduna praf, si transpiratie. Bineinteles ca un barbat epilat, transpira mai putin se imbacseste mai putin.Parerea mea.
Nu cred ca este. tu probabil crezi ca el arata cat esti de barbat, dar nu este asa. cel putin eu nu m-as apropia nici o data de o astfel de persoana
Unele fete il considera masculin si atragator, altele care dorsc sa aiba baietii mai feminini nu le place!
Pentru fata asta, NU. Nu imi plac baietii care se dau mari cu parul de pe piept si cu saliva din gura. Nu mai fiti asa tari in gura doar pentru ca aveti par pe piept. Nu va ajuta cu nimic!
Pentru unele da pentru aletele este ceva scarbos si mai bine eu zic sal razi drk sau sal eplilezi drk.
Esti poponar? Te epilezi pe piept?
Eu n u doar i-am zis sti oricum parul de pe piept este si un semn ca esti foarte dezvoltat si este bine voi ce ziceti
Sunt fata. ador baietii care sunt finuti oriunde. nu am o problema cu cei parosi dar nici nu mi-as dori sa fac sex sau sa am o relatie cu ceva de genu. ca amici sunt ok dar ca iubiti mi-ar fi sila de ei. parerea mea sal epilezi.
La 18 ani nu ma consider mica.si ce daca nu-mi place parul barbatilor de pe piept insemna ca sunt mica. adica punete in situatia noastra crezi ca ne place cand facem sex sa lingem par in locul unui piept finut?
Frate esti badaran. ce pana mea pe tine nu te saruta/ linge gagicata pe piept? tio suge si atat. insemna ca suntesi varza. nu sunteti prea dragostosi.
Imi place ca barbatul sa se epileze. Daca vreau sa mangai blana, imi iau caine. Si nu isi pierde barbatia, ca virilitatea nu sta in parul de pe piept. Aici tine de gusturile fiecaruia.
http://4pack.files.wordpress.com/2008/07/david-gandy.jpg
Vezi cat de bine arata? :x si nu e gay.
Imi place raspunsul tau. totusi cineva ii de o parere cu mine. mersi
Pune-ti o poza la avatar cu parul de pe piept sa vedem si noi a 8-a minune din lume
Afirmatia asta a ta, nu este valabila si la mine
Nici afirmatiile tale nu sunt valabile pentru altii.
Am vorbit doar in numele meu mai sus si mai jos am zis ca depinde de gusturile fiecaruia
Degeaba punctezi ceva ce am punctat eu din prima.
Ti-am raspuns strict la subiect, n-am vorbit in numele nimanui. Virilitatea nu sta in parul de pe piept, este vorba de look. Daca ti-l dai jos, asta nu inseamna ca nu mai esti viril (virilitatea tine de testosteron) ci arati ori mai masculin ori mai feminin (depinde de gusturile privitorului).
Vorbesc destul de coerent. Daca n-ai capacitatea necesara de a intelege un simplu comentariu, eu n-am ce sa iti fac. Mai simplu de atat nu cred ca puteam sa iti scriu; esti destul de mare, ma asteptam sa intelegi.
Pai...mie una nu prea imi place.dar asta e parerea mea nu stiu la celelalte fete...
Buna! Eu sunt fata si NU, NU este parul pe piept o atractie pentru fete! Din contra este ceva urat! Funda?
Nu, pentru ca raspunsul nu era cel pe care-l cautam/doream.
Next time better tell a nice lie that pleases instead of an ugly truth that bugs if you want FUNDA.
anonim_4396 întreabă: