| anaconda_9795 a întrebat:

Este posibil ca un medic ginecolog sa isi dea seama daca am intretinut sau nu relatii intime in ultimele 4 luni? mentionez ca am 25 ani si un copil.plllssss este urgent. dau funda si vot

Răspuns Câştigător
| BackAgain a răspuns:

Daca esti insarcinata, cu siguranta da! Si chiar daca nu esti ar fi posibil, nu e obligatoriu sa-si dea seama, dar se poate. De altfel daca ai o scurgere mai poate considera ca ai avut relatii intime, dar acea scurgere poate fi si de la antibiotice spre exemplu. (Credeti-ma ca stiu: mama e asistenanta pe ginecologie)
Fundita?batting eyelashes

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, dar trebuie sa-i spui daca te intreaba. Doar n-o sa minti doctorul.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

"Chestia este ca sotul meu este fff gelos si nu intelege ca nu ma intereseaza altcineva si cum este plecat din tara. " - Păi dacă chiar nu te interesează altcineva, atunci de ce mai pui această întrebare dacă ştii că n-ai călcat strâmb?

| Aylee a răspuns:

@rony ce amprente ma? laughing

| Summer a răspuns:

Nu este posibil.
Locul acela este foarte elastic, deci isi revine imediat la forma initiala.

| Andra_3863 a răspuns:

Nu cred. mai tii minte faza cu "iubitule,nu in seara asta, ca maine am programare la ginecolog..."
o fi legat si de faza asta...laughing)
nu cred.:*ai avut barbatu` plecat, ah?laughingam avut si eu o prietena in situatia asta si nu si-a dat seama.:*

| rony a răspuns:

Numai daca ia amprente...

| anaconda_9795 explică:

Chestia este ca sotul meu este fff gelos si nu intelege ca nu ma intereseaza altcineva si cum este plecat din tara.

| anaconda_9795 explică:

Nu o pun pentru ca mi-ar fi frica, ci doar am intrebat daca medicul ginecolog poate sa afirme ca eu chiar nu l-am inselat! doar atat nimic mai mult!