Da este posibil daca relatia aceea ti-a creat anumite sentimente de frica si simti mereu ca acelasi scenariu se va repeta la nesfrsit. Dar se poate trece peste asta! Ofera-ti un timp in care sa iti linistesti sufletul si sa te eliberezi de stresul creat de fosta relatie. Incearca sa faci lucruri pentru tine si sa te rasfeti. In timp cu siguranta vei gasi o persoana care va merita o sansa, si desi initial iti va fi frica sa te avanti intr-o noua poveste, cu timpul vei reusi sa te regasesti si sa gasesti o persoana care merita o sansa.
Eu zic că nu. Mie nu mi s-a întâmplat.
Dimpotrivă, la sfârșitul unei relații care n-a mers bine, mereu am avut un sentiment de eliberare, o senzație că mi se deschide calea către orice altceva.
E posibil, dar eronat. Nu ai de ce sa faci asta, daca-ti cumperi o shaorma rea, nu mai mananci niciodata una?
Esti ranit, Azorel, asa ca e absolut normal sa nu iti doresti o alta relatie. Sfatul meu? Lasa-ti mintea si inima sa se "odihneasca" pentru o vreme, fiindca te asigur ca o vei face din nou. Te vei indragosti iarasi .
Da, daca nu ai invatat nimic din asta iar vei gresi si tot asa, daca din propile noatre greseli nu putem invata, atunci ce ne mai plangem cand suntem dezamgiti?
Este posibil doar in situatia in care este adanc dezamagit sau ranit.
Dar este o chestie temporara, pana intalnesti urmatoarea persoana care iti sensibilizeaza sufletul si te indragostesti din nou.
Ideea este, sa inveti din greselile anterioare si sa nu le mai repeti niciodata, pentru a nu ajunge din nou la dezamagire sau deceptie.
Da e posibil insa pe o durata de timp, practic pana te vindeci. In momentul in care treci peste anumite evenimente neplacute intr-o relatie, subconstientul tau refuza sa mai vrea sa mai treaca prin asta, asa ca alege ca pentru o peroada de timp sa nu ii mai trebuiasa vreo relatie. Dar timpul vindeca orice
Dar este o chestie temporara, pana intalnesti urmatoarea persoana care iti sensibilizeaza sufletul si te indragostesti din nou
vs
Ideea este, sa inveti din greselile anterioare si sa nu le mai repeti niciodata, pentru a nu ajunge din nou la dezamagire sau deceptie.
hotareste o data ce sa faca, daca va invata nu va mai crede in prosti de astea