| Marvin567 a întrebat:

Este posibil pentru un average guy d.p.d.v. material (poate puțin peste) să aibă parte de femei decente în viața lui?

Mi se întâmplă foarte des sa vad băieți/bărbați (care n-ai zice că au nu știu ce fizic sau prea mulți bani) de mana pe strada cu niște fete/femei care cel puțin fizic arata super ok.

Daca exista pe grup băieți care consideră că se încadrează aici, am și eu o intrebare: ba băieți, cum dracu' reușiți?

*Prin femeie decenta mă refer nu numai la fizic, dar și la caracter.

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Da, este posibil.Succes.

| Hyperion7 a răspuns:

Oho,trebuie sa ai papagal și vrăjeală buna,nu ai, pa pa gagici.
Nu trebuie sa ai ce are Elon Musk, cu un biscuite și o vrăjeală buna, iese treabahappy
Femeile sunt sătule de papagali care vor sa trateze femeile ca pe niște prințese, au și ele nevoie de ceva noubig grin

| KingOoO a răspuns:

Nu.
Daca nu ai bani sau avere esti fiul ploii. Iti zic din experienta proprie.

Singura sansa daca esti sarac sa iti gasesti pe una trecuta de 30 de ani, singura si cu copil.

Pe ele cine le ia la varsta asta cu copil? Pe tine cine te ia sarac?
Se compenseaza reciproc.

| Vasilake a răspuns:

''Este posibil pentru un average guy d.p.d.v. material (poate puțin peste) să aibă parte de femei decente în viața lui? ''
Nu. Niciodata.
Aia de i-ai vazut tu sunt altceva. Cine stie ce ''fetite'' sunt alea de le spui tu ca-s ''ok''.

| Marvin567 explică (pentru Vasilake):

Îți zic sincer, arătau foarte bine fetele alea. Într-adevăr, erau la o vârstă destul de mica, poate in jur de 20, dar am văzut și pe la 25-30-35.

| Vasilake a răspuns (pentru Marvin567):

Doar aratau. Trebuia sa vorbesti cu ele. De obicei nu-ti mai trebuie.