''Este posibil pentru un average guy d.p.d.v. material (poate puțin peste) să aibă parte de femei decente în viața lui? ''
Nu. Niciodata.
Aia de i-ai vazut tu sunt altceva. Cine stie ce ''fetite'' sunt alea de le spui tu ca-s ''ok''.
Am și eu o intrebare pentru tine, dar sa nu fie cu suparare. Tu ai răspuns doar că să le iei apărarea femeilor? Daca e așa, nu prea mă ajută.
Cred că nu ai văzut totuși cat de superficiale sunt fetele și femeile în ziua de azi.
Nu.
Daca nu ai bani sau avere esti fiul ploii. Iti zic din experienta proprie.
Singura sansa daca esti sarac sa iti gasesti pe una trecuta de 30 de ani, singura si cu copil.
Pe ele cine le ia la varsta asta cu copil? Pe tine cine te ia sarac?
Se compenseaza reciproc.
Oho,trebuie sa ai papagal și vrăjeală buna,nu ai, pa pa gagici.
Nu trebuie sa ai ce are Elon Musk, cu un biscuite și o vrăjeală buna, iese treaba
Femeile sunt sătule de papagali care vor sa trateze femeile ca pe niște prințese, au și ele nevoie de ceva nou
Aa, și vrei sa zici că fetele sunt niște îngeri? Ce facem cu fetele care au impresia că li se cuvine tot când ele nu au mai nimic?
Pai și cum fac ca să găsesc fetele alea? Eu nu prea înțeleg de ce la unii funcționează și la unii nu. Plus ca la mine nu se pune problema de lipsa unui fizic cel puțin decent.
s3xy0girl20 întreabă: