| Anca553 a întrebat:

Este posibil sa rămâi gravidă, daca ai făcut sex fara penetrare și spermă?
Daca el doar sa udat puțin

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sex fara penetrare, nu este sex!

| NotNamed a răspuns:

Cati ani ai?

| Anca553 explică (pentru NotNamed):

15

| GoldenZenith a răspuns:

Ce sex e ala fara penetrare? laughing o tentativa poate. documentati va bine inainte sa va apucati de sexut, ca doar nu te duci sa te angajezi la un job daca habar n ai nimic din domeniul respectiv, nu? asa si cu sexul. si cum ai vrea sa ramai gravida fara sperma? prin incantatii? tulai doamne.

| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsul corect este NU.
Pentru informarea ta corecta trebuie sa stii/sa afli ca sarcina NU se poate forma ORICAND, ORICUM, IN ORICE CONDITII sau sa ia nastere practic chiar si... DIN NIMIC asa cum cred foarte multi. Fiecare fata dar si baiat indiferent de varsta lor, care au ajuns in situatia/momentul de a isi incepe viata sexuala, ar trebui sa fie cat mai precis informati, incat sa cunoasca foarte exact intregul proces si mecanism prin care se formeaza/produce sarcina. De asemenea ar fi fost foarte indicat ca inainte de a incepe sa intretii contacte sexuale, sa fi fost deja bine informata, incat sa stii ca pentru a se putea forma/lua nastere o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 CONDITII, cu precizarea ca cele 2 conditii trebuie sa se produca in acelasi timp, simultan/concomitent si anume :
1-) In primul rand trebuie sa stii ca femeia poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR atunci cand sexul este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica pe intelresul tau, sexul trebuie sa aiba loc in una sau in toate cele 4-5 zile situate inaintea zilei de ovulatie, sau fix in ziua ovulatiei, atunci cand apare OVULUL VIABIL in uter. Doar in acel caz si numai in acel moment se poate produce fecundarea ovulului de catre un spermatozoid care poate sa provina NUMAI din sperma si NU din lichidul preejeculator, fiindca acesta asa cum este produs NU are in continutul sau spermatozoizi.
2-) Sarcina poate lua nastere NUMAI daca sperma ajunge in mod obligatoriu si sigur IN VAGIN (indiferent in ce cantitate) in una dintre cele 4-5 zile considerate a fi din perioada fertila. Fiindca nu ai prezentat informatiile strict necesare cum ar fi;
-- data la care a inceput ultima menstruatie,
-- data in care a fost intretinut actul sexului
-- tipul ciclului menstrual, adica REGULAT sau NEREGULAT,
atunci intr-o astfel de situatie formularea unui raspuns cert si catusi de cat precis si corect, din pacate NU se poate oferi in acest moment. Multa sanatate!

| Anca553 explică (pentru Violleta2022):

Pai am mimat sexul, fără haine doar că nu avut loc și penetrarea, el mi-a zis că nu și-a dat drumul dar am simțit puțină umezeala
Sunt șanse să rămân gravidă?

| corbulalbrosu a răspuns:

In mod absolut sigur, d-na @Jassmina NU iti poate oferi niciun fel de raspuns fiindca NU detine cunostintele ginecologice minim necesare nici macar cele elementare, sau cele detinute de tine. Este cu totul paralela in aceast domeniu. laughing

| Anca553 explică (pentru corbulalbrosu):

Îmi poți spune, in situația asta sunt șanse să fiu gravidă? Menționez că trebuie să îmi vina menstruatia și nu a venit

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anca553):

Am mai explicat si cu alte ocazii: "mimat sex" nu inseamna sex cu penetrare, mai ales acnd ai specifiact ca nu a existat penetrare, acela putand fii numit "petting" sau in romaneste: mangaiat, atins, pipait.
Doar prin sex cu penetrare vaginala se poate ramane gravida!
In cazul vostru, NU se poate ramane gravida!

PS Incearca sa ignori mesajul userului corubulalbrosu de ai sus, este doar un misogin, care nu suporta femeile.

| Cineva797406016386 a răspuns:

Nu am auzit de sexul prin wireless

| Lss a răspuns (pentru Violleta2022):

Gresit... si ii sfatuiesti si pe altii prost.

| Lss a răspuns:

Improbabil, dar nu imposibil.
Sperma poate sa fie pe penis si in alte momente decat ejacularea efectiva.
Nu e nevoie sa o vezi sau ca ejacularea sa se intample in tine.
Pentru a minimiza riscurile, ai putea sa speli bine zona cu apa si sapun dupa astfel de tatonari.

| Goete a răspuns:

Bineinteles.
Si Sfanta Maria a ramas fara sex

| besmartbr a răspuns:

Nu exista sex fără penetrare. Doar sa fi fost oralwinking

| Emilian65 a răspuns:

Nu.