| Anonima00589 a întrebat:

Este posibil să te dezvirginezi cu obiecte?
De exemplu o perie?

13 răspunsuri:
| 677666Puștiul a răspuns:

Da se poate penetra și cu alte obiecte cum ar fi pix o perie deget etc

Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Este posbil sa-ti provoci rani care dauneaza sanatatii reproductive.
De ce nu astepti pana la 18 ani, cand vei avea mai multa minte si vei avea un iubit?

| mihai69 a răspuns:

Nu. Poți doar să îți străpungi himenul (deflorare).
Dezvirginarea se produce la primul act sexual cu un penis real.

| Invictusman2025 a răspuns:

Dezvirginarea are loc când ți introdus un penis real in vagin. Ce spui tu e deflorare cu peria. Eu zic sa nu îți strici fetița pe așa ceva happy

| Emilian65 a răspuns:

Dezvirginarea se poate face decât în urma penetrării vaginului de către un penis natural. Dacă tu, ai folosit o perie pentru dezvirginare, aceasta se numește deflorare.

| Anonima00589 explică:

Vreau să menționez ca am avut recent primul act sexual și i-am zis iubitului ce am făcut… si ca a curs sânge și nu mă crede…
Ce pot sa fac?
Cum l-aș putea convinge?

| Kufu95 a răspuns:

Nu, doar cu un penis real.

| SakuraRebeca a răspuns:

Da, se poate cu orice obiect.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonima00589):

Ce varsta ai, nu trebuie sa îi demonstrezi iubitului tau nimic nu esti obligată, desparte te urgent de el ca ajungi in spital daca incerci sa te autodezvirginezi de dragul unui idiot.

| VasileLungaTare a răspuns:

Deci, din PROPRIA MEA EXPERIENTA am constat ca acest lucru este posibil numai daca esti femeie. Daca esti barbat este putin dureros dar totusi posibil. Nu as recomanda pentru oameni slab de inima.

| minrest a răspuns (pentru Anonima00589):

Nu mai ai cum sa il convingi ca nu ai facut sex cu un baiat. Dar, daca nu bagai peria in tine, il convingeai foarte usor. Daca ai vrut sa simti placere, de ce nu ti-ai stimulat clitorisul? Placerea e mult mai mare, si nu lezeaza penisul.

| minrest a răspuns (pentru minrest):

Himenul nu il lezeaza, nu penisul. Clitorisul e organul placerii, nu prea vad de cu nu ai preferat sa il stimulezi manual.