""Cand excitatia ajunge in momentul de varf, o serie de contractii coordonate ale muschilor netezi din peretii epididimului, ale vaselor deferente, ale prostatei si veziculelor seminale si contractii ale muschilor perineului imping lichidul seminal prin uretra. Expulzarea acestuia este ejacularea."" in mod normal sperma nu se prelinge fara sa-ti dai seama. Acea substanta din vaginul ei mai multca sigur era secretia ei vaginala din moment cesi ea ""si-a dat drumul""adica a avut orgasm
Nu cred ca este posibil. Nu ai cum sa nu iti simti contractiile si climaxul.
Acel "ceva alb" poate sa fie tot atat de bine si de la ea.
Ejacularea spermei este un act involuntar si se produce printr-o eliminare brusca produsa intr-un interval de cateva secunde prin cateva jeturi sub forma de descarcari spasmodice, prin "scuiparea" spermei la distanta.
Stiu in consta, dar nu am mai patit fara sa simt :O adica pana la urma acela e momentul cand placerea este la maxim, totusi...
De obicei baietii simt cand ejaculeaza in interior, dar sunt si exceptii cand baietii isi dau drumul in interior fara sa-si dea seama ca au ejaculat. In cazul vostru acel lichid alb pe care l-a vazut prietena ta ar putea fi, fie de la tine, fie de la ea.