| ryf007 a întrebat:

Esti posibil sa ramana insarcinata,daca,nu stiu sigur, a sarit un strop mic in ea?(pot zice ca a fost a 4-5 ejaculare) big grin

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu esti absolut sigur, fara nici cel mai mic dubiu (adica sa fi fost la minim 15 minute distanta de ejaculare in momentul intreruperii actului sexual), atunci poti fi absolut sigur ca ai ejaculat mai multe mici picaturi pe care nu le-ai simtit.

21 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Hoy, saracu! cum dracu a sarit ala [stropu']? e superb.
Daca ai terminat si 1 mm cub in ea si ai bafta sa ajunga "norocosul" unde trebuie, o sa devii tatic! Era o reclama: "O sa avem un nepotel"
serios! Protejeaza-te daca nu vrei urmas si BTS-uri!

| blacktulip16 a răspuns:

Ma crezi ca asta mi s-a intamplat si mie azi sad am facut sex protejat iar dupa prima ejaculare am facut neprotejat (duoa ce am facut amandoi dus) ca el vroia sa i se rupa ata. si a zis ca a avut grija. dar imi e frica sa nu fi fost picatura aia inainte de ejaculare. ma gandesc sa i-au pilula.

| ChioLays a răspuns:

Da, lol, normal

| SweetAl3x a răspuns (pentru blacktulip16):

Ia-o. Mai bine sa previi decat sa trateziwinking

| blacktulip16 a răspuns (pentru SweetAl3x):

Bine punctat, dar habar nu am ce sa fac.

| Fatamuntilor a răspuns:

E posibil ca stropul ala micut sa fie un spermatoid jucaus care sa peste 9 luni sa fie un viitor mostenitor. Pune-o sa fac un test de sarcina. Poate,, omuletul '' a refuzat sa intre in contact.

caramela
| caramela a răspuns:

Da de unde a sarit bre? tu erai pe terasa si ea era pe bloc? ca nu am inteles-o pe asta..chiar si acel strop poate sa duca si sa aduca un bebel peste fix 9 luni. dupa 14 zile sa faca un test de sarcina.
O seara bunahappy

caramela
| caramela a răspuns (pentru ywar):

laughing))))))))))=laughing))))))))

| Fatamuntilor a răspuns (pentru ywar):

Taree

| mona a răspuns:

Acel strop este posibil ca peste 9 luni sa iti spuna,, tati,,

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sigur, este nevoie de un singur spermatozoid. In picatura aia, daca ai vazut-o cu ochiul liber, sunt cateva sute de mii de spermatozoizi

| ryf007 explică (pentru Brigaela):

Adica nici nu mai sunt sigur daca am ejaculat, ca era mai "hot" momentu...si parca am simtit ceva...tocmai de asta intrebam

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De unde a sărit acel strop de pe dulap?

| ryf007 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Doamne,da prosti mai sunteti? oare de unde? tu gandesti cu ala mic? d`aia esti asa?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ryf007):

Am făcut o glumă prostea că stiu de unde a sărit, normal că din.a ăluia, că doar nu sărea din tavan, dar la asa intrebări asa răspunsuri

| Azµre a răspuns:

Sigur că da. Folosește prezervativ sau lasă-te de meserie!

Rescrii mesaju pe inteles mai simplu? big grin big grin

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru ryf007):

Iti spuneam ca atunci cand un barbat este absolut sigur ca nu a ejaculat, aproape intotdeauna a scapat picaturi minuscule de sperma (microscopice, dar suficiente). daca ai impresia ca ai fi ejaculat, atunci sa fii foarte foarte sigur ca ai facut-o. Intrerupe actul sexual cu mult timp inainte sa te apropii de ejaculare, daca vrei sa folosesti aceasta metoda cu riscul ei minim (4-27%)

Faza este ca am fost mega-excitat, momentu a fost "hot" si parca a sarit ceva, dar nu-s sigur....intrebare,dupa ejaculare, posibil sa mai continuii actu mult timp? adica sa mai fie activa imediat?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru ryf007):

Daca scapi cateva picaturi de psrema poti sa nici nu simti sau sa ai o impresie si actul sexual sa continue, nu-ti pierzi erectia dintr-atat.

Ok.multumesc!