Puritan serios? presupun ca esti ortodox. un om care nu se *** cu toate e un om "intoxicat de religie" doamne ce a ajuns lumea asta. bai frate da du'te ***'te cu toate ca asa esti un om adevarat prima data treci prin viata invatat ce e viata si invata sa nu judeci un om dupa religie copil retard.
Eu stiu ca ei vorbesc in niste limbi straine. Vezi, intereseaza-te ce limba vorbeste el, ca sa stii daca o sa va puteti intelege.
La cum mi te adresezi nu am pretenții de la tine, și în acte sunt ortodoxă (botezată), dar nu am religie. Agnostică, atee, cum vrei tu să o iei.
Ideea e că acei penticostali au familii numeroase, fac sex, dar nu sunt de acord cu niciun fel de metodă contraceptivă, așa că găsesc una și bună cu care se împuiesc pentru tot restul vieții.
Sau cu sexul în afara căsătoriei, așa că mulți se căsătoresc devreme.
Sunt inhibați sexual, deci, înțelegi unde bat?
Asa ma distrati voi astia penticostali ortodoxi ateei.....toti va tineti parerea da stiti sa criticati celelalte religii ca nu sunt bune ca sunt cum sunt cunosc penticostali cu familii normale adevarat sunt si altii fanatici religiosi care o tin prea strans partea cu religia da in toate culturile sunt oameni ca acestia
Si nu inteleg...m-am uitat la raspunsurile voastre fata v'a intrebat ceva cu totul diferit.voi undoi va'ti luat de religia baiatului da intreabrea in sine ati uitat'o! cum sunt unii oameni daca ei ii place conteaza religia? cum pot fii unii oameni da ganditi si voi frate
Contează, asta din cauza convingerilor.
De exemplu, o femeie să fie îndrăgostită de un musulman care are bine implantate niște principii sexiste doar pentru că e musulman.
Ce pot să răspund întrebării decât „arată-ți dragostea pentru dumnezeu" „sexul e un cuvânt murdar și dacă te gândești la el ești o fată desfrânată", „nu te mai epila pe picioare, nu te mai tunde, dumnezeu te vrea naturală", „stai cu batic pe cap și cu un cojoc pe tine, ești proprietatea mea și alții nu trebuie să râvnească la tine". Ca fată ortodoxă, nu te văd foarte liberă în viitor...
"Cere sfatul unui preot" serios? Popa te ajuta sa-ti faci prieteni? Esti normal omule? Acuma sa nu ma duc la popa sa-i zic sa-i spuna la unu/una ca-mi place de el? Mergi la el: Salut, hai sa-ti arat ce are fata sub fusta.
El nu o sa faca primul pas decat daca e casatorit probabil religios cu tine? v-a incerca sa te atraga spre religia lui, te va invita in biserica lui ca sa-ti faci idee cum e.relatiile sexuale nu se consuma prea des, dar si cand o fac, o fac fara prezervativ chipurile ca sa nu risipeasca saminta ca asa e in doctrina lor.ca religie si credinta par mai apropiati de Dumnezeu si se ghideaza exact dupa ce spune Biblia.nu cere sfatul unui preot ca popa o sa zica sa te lepezi de el ca nu-i in credinta ortodoxa.totul e in firea ta sa decizi ce drum vei urma, oricum penticostalii sunt familisti si cu frica de Dumnezeu.
Faci cum iti spune inima.da o sa fiti ''prieteni ''si dupa casatorie iar sex sau dragoste cum vrei sa-i spui o sa se faca doar pentru a se procrea sau inmulti familia.
Si daca ar fi sa-mi schimb religia pentru el? Pana la urma cale catre Dumnezeu conteaza, sa-L gasim. Nu cred ca are o asa mare importanta religia.
Doamne! Poate ca ai cumva dreptate, insa... Poate aleg calea calugariei. O sa mai meditez asupra situatiei! Multumesc de sfaturi!
P.S.:Am luat si eu parte la astfel de "acte". E ciudat, sincer. :d
Penticostalii tot un fel de calugarie este dar in stil mai modern.
nu ai voie sa dansezi, sa mergi in cluburi, sa barfesti de rau, fara fuste scurte mai sus de genunchi,fara: machiaje, decolteuri, pantaloni mulati, nu ai voie sa bei alcool, sa nu fumezi, mergi in fiecare duminica la biserica desi nu e ceva rau, te rogi mai tot timpul, participi la intrunirile cu tinerii din biserica, etc... daca vrei sa mai stii cate ceva intreaba-ma cati voi raspunde, eu deja cunosc povestea.
Este posibila, daca te dai dupa religia lui.e ok ca nu-ti place viata asta destrabalata, deci poti sa te pocaiesti; te duci cel putin o data pe saptamana mergi la biserica penticostala Duminica, mai au slujbe si Miercurea, faci curs de cateheza si te apuci sa studiezi Biblia, mergi la adunari cu enoriasii acasa la unii din ei ca se fac grupuri si va impartasiti experientele spirituale, va rugati, faceti cantari religioase; cand esti pe la majorat daca esti convinsa de aceasta confesiune te botezi.vezi ce spun si parintii si prietenii tai ca daca sunt de acord sa te pocaiesti pentru ca daca ei sunt ortodocsi practicanti ''adevarati'' sigur nu te va lasa si iti vei pune pe toti pe cap.
Calugarie am spus-o asa in ghilimele, mai concret te pocaiesti.
AndrewTate7789 întreabă: