| aly a întrebat:

Eu am 12 ani (sunt baiat) si imi place de o fata cu cateva luni mai mare ca mine(mai exact 7 luni) cum sa ii arat ca o plac fara sa eu spun in fata?
dau funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| dellya13 a răspuns:

Ceeaauu ally:-)
sunt fata si am tot 12 ani.si mie imi plk de un baiat dar ala e cu 3 ani mai mare ca minecrying...dar situatia ta e diferitawinking.nu e diferenta de varsta mare asa ca o poti impresiona vorbind mai des cu ea, comportandute frumos cu ea si in preajma ei, aparo oriunde sh oricand.ask mereu pentru ca fetelor le plk sa fie ascultate cand vorbesc:-x.isi va da seama ca o placi:-x.

Funda?batting eyelashes

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La 12 ani îţi trebuie prietenă?
Şcoala, copilăria, etc. ce le-ai făcut?
Lasă pe mai târziu, eşti mic şi nu cunoşti sentimentul dezamăgirii.
Pa, pa.

| EuCuTine a răspuns:

Tati esti prea mic parerea mea... eu zic sa vb cu ea pe mess etc ca si prieten si poate te intreaba ea. Nu vreau sa te ajut ca esti prea mic...

| Ralluuuuu a răspuns:

Pai joaca`te cu parul ei. poarta`te frumos cu ea uita`te insistent la ea aparoo daca se ia cineva de ea
Isi v-a da seama ca o placi
Succes

| aly explică:

Hai sictir @eucutine, @NoName dativa dracu de maimutoi opariti!

| aly explică:

Restul as vrea sa va dau la toti funda, dar totusi am ales-o pe @dellya.

| benefit96 a răspuns:

Fai niste complemente frumoase, vorbeste mai des cu ea.Petreceo pina acasa daca e posibil.Nu te holba prea mult la ea, ca nu le place.Si desigur cel mai bun mod e sa ii spui in fata ce intentii si sentimente ai.

| NoName_7204 a răspuns:

Ii schimbi scutecubatting eyelashes
rolling on the floor
Baa esti cam. micut pentru gagici! rolling on the floor

| NoName_7204 a răspuns:

@Aly
Ia uite ma piciu stie sa injure! rolling on the floor
Bai piticc fugi ca te cheama mami sa faci baitsa puppy dog eyes ca e pranz si trebuie sa faci nannii crying
rolling on the floor
Mucos prost love struck
rolling on the floor)

| Alexandra_1802 a răspuns:

Bv dellya din partea mea te-as da mii de funde meriti ...si un raspuns pentru tine:sa nu ii zici in fata"te plac" mie mi s-a zis si te simti mai rau decat cel care zice ...coportate frumos si iai apararea

| raulT3 a răspuns:

Poi invit-o la un suc, spui lucruri frumoase despre ea, conduo acasa de la scoala

Bafta!