| Tanick1 a întrebat:

Eu am 24 de ani. Și de vreo 2 luni am tangenta cu un cuplu. Părinții femeii sunt vecini cu părinții mei care de multe ori îmi trimit pachete prin ei.

De obicei se opresc amândoi la mine (orașul unde stau eu e în drumul lor spre casa). Dar în ultimele dati vine doar el și sta mult. Vorbim despre toate. Simt ca sunt atrasa de el. E mult mai mare. Adică are 40, arata ok și îmi place cât e de sigur pe el când vorbește. E super diferit de tatal meu de exemplu care toata viata de ascundea dupa mama și era ea nevoita sa fie bărbat în casă.

M-a ajutat cu chestii prin casa. El are afacerile lui și de multe ori vine aici. De 2 ori deja mi-a scris dacă sunt acasă. Venea pe aici înainte să se întâlnească cu asociații. Mi-a făcut un compliment într-o zi. Mi-a spus ca am un par foarte frumos și lung și ca "asa e feminin". Dar în afara de asta nu a flirtat deloc.
Dar când am făcut 24 de ani, acum câteva zile mi-a trimis un cadou un lănțișor de aur. Și acum iar mi-a scris dacă voi fi acasă prin weekend.
Sunt atrasa maxim de el, dar nu vreau sa fac nimic. E însurat. Și nici nu ii pot spune sa se oprească din ce face pentru ca nu face nimic. Nu se da la mine. Nu vreau să pară ca fac drame și îmi dau importanta. Ce sa fac? El are ceva intenții?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ba da se da la tine subtil, iti face cadouri scumpe ăla sigur vrea sa faca sex cu tine doar nu crezi ca degeaba iti face cadouri. Nu ceda si nu te lăsa sedusa de el mai ales de un barbat casatorit, daca afla sotia lui de tine va iesii scandal.

| Tanick1 explică (pentru CristiDinBucuresti):

I-am zis ca sunt plecata în weekend. Nu ma voi încurca cu unul însurat, asta e clar. Dar trebuie sa ma detașez și eu emotional ca simt ca sunt tare atrasa.

| tunoi88 a răspuns:

Scrie mi in privat si iti explic eu de ce face aceste chestii, dar nu se da la tine vizibil!

| Marius22222222222 a răspuns:

Are intenții și încă cum

| mihai69 a răspuns:

Nu se dă la tine? Ba bine că nu. Dar e versat, o face foarte subtil ca să fie sigur că pici în plasă fără să mai poți scăpa.