Incurajeazo si vezi daca se schimba in mai bine, altfel situatia o sa fie complicata
Ce sa spun, dezamagirea e ceva normal in ziua de azi, sa o respecti daca chiar e sincera, numa vezi ca increderea se pierde usor
Da, din pacate tineretul din ziua de azi si ma refer la fete au o mare problema si este asa cum este, stiu doar sa bage in oala pe toti baietii si atat si sa-i foloseasca ca pe propii lor pantofi iar dupa aceea sa le dea cu flit sa le dea papucii cum s-ar spune. Cred ca e important sa gandeasca rational si sa consulte un psiholog, e simplu. Numai un psiholog si un terapeut poate face minuni in acest lucru. Din deprimare poti sa fi fericit brusc si sa uiti de toate necazurile sa privesti lumea cu alti ochi si sa te detasezi de ea. S-au schimbat valorile societatii in 25 de ani asa de mult incat exista diferente mari fata de fetele din 1990 si cele de astazi. Aroganta, fitele, capriciile isi spun cuvantul in ziua de azi la majoritatea fetelor. E trist, dar adevarat 100%.
Are incredere si face gesturi frumoase fata de mine, dar are momente cand ii e frica ca o sa i fac ceva rau. Mie mi-a zis cineva ca in feicare zi sa ii fac ceva frumos ca sa simta bine si ca relatia usor usor se va cladi si va fi bine ca asa a avut si el la inceput se tot haraiau si se certau,
Continua sa ii fi alaturi si sa o faci sa zambeasca.Incearca sa ii vorbesti mai mult despre tine pentru a vedea ca poate avea incredere. Daca va iubiti cu adevarat veti reusi sa treceti peste orice!
Salut! In primul rînd nu o mintii, nu o dezamăgii, nu te uita sub nicioformă după altele, deci nu o înșela, fata asta a suferit mult si de aceea nu m ai are incredere in niciun bărbat, au înselat o toti, au profitat de ea la maximum, au vrut doar sex de la ea atit, tu nu fii asa ca ceilalti, nu o trata ca pe un obiect sexual care i ti satisface tie placerie, pune intotdeauna dorintele ei m ai presus de ale tale, indiferent care sunt dorintele ei, nu o compara niciodata cu alte prietene de ale tale pe care le ai avut. Nu o certa de față cu altcineva daca ai vazut ca ea a gresit, toate problemele le rezolva ti intre voi doi, divergente si neintelegeri, nu o faci de rîs in fața prietenelor ei sau colegilor, nici chiar in fața familiei ei, tu trebuie sa îi demonstrezi fetei ca o iubesti sincer, ca o prețuiesti, ca esti in stare sa faci orice pentru ea, si chiar sa faci, nu vorbe goale, iubeste o, apreciază o laud o mereu ca ea este acum foarte neincrezatoare in bărbati, si sigur este foarte deprimata si tristă deoarece a avut parte numai si numai de eșecuri, de golani si nenorociti, care si au bătut joc de ea, tu nu fii asa, tu arată i ca tii la ea si ca nu esti ca ceilalti. De unde sunte ti voi? O seara frumoasă, si ai grijă de comoara ta sa nu ti o fure altul. Prețuieste o, ca multi ar vrea sa fie in locul tau, sa dea de o persoană cum e fata aceasta. Multe salutări.
Pitesti. Ea este si foarte frumoasa si multi au pretuit-o al luaat-o ca pe un obiect sexual si nu au reusit sa vada si partile ei bune
Păi vezi ca mi am dat seama ca toti au vrut o doar in pat? Nimeni nu a apreciat calitatile frumoase ale acestei fete, sunt sigur100% ca are multe calitati frumoase, asa ca descoperă calitatile ei, si fii alaturi de ea atit la bine, dar mai ales la greu, acolo se vede cit tii tu la ea, fa o sa uite clipele urîte din viata ei prin care a trecut, multa sanatate si ai grijă de ea.
Ele vor bani si masina, si nu dragoste adevarata. Dar in cazul tau calinxv sper sa fie dragoste reala si nu chestiune de natura materiala. Nu vreau sa teoritizez dar pot spune cu mana pe inima din propria experinta ca lumea e nedreapta si are prejudecati, atat de varsta cat si materiale. Ai BMW, Audi, Mercedes e ok, atunci se baga nu ai la revedere. Poti sa fi megadestept ca degeaba. Nu cred ca in viitorul apropriat le va veni mintea la cap la majoritatea, ci din contra situatia se va inrautati grav. Prejudecatile se vor accentua si mai mult. Nu cred ca vor constientiza fetele din ziua de azi aceast aspect si se vor indrepta gandind rational si dorind si oferind dragoste. Haide-ti sa vedem realitatea asa cum e ea si sa nu ne ascundem dupa deget de realitate. Pot sa zica ele sau posteze pe facebook ca doresc dragoste ca nu e adevarat, e total fals la majoritatea. Spun din propria experienta. Sa fi naiv rau sa crezi balivernele lor. Numai un credul poate sa creada asta.
Foarte bine. Aveti grija unul de altul si incercati sa comunicati foarte mult despre orice sa stiti totul unde de altul si sa-i dai dovada de incredere.
Buna buzedulci. Esti fata, nu? Ne spui si noua sau lui @Anonimuserr despre relatia ta si despre iubitul tau. Sau daca nu ai unul, despre cum ai vedea tu o relatie de iubire si cum vrei sa fie iubitul tau.
Nu si NU. Nu am dat de parasute asa cum le numesti tu, dar am cunoscut si vorbit cu fete din multe domenii si asta este pura realitate care am constatat-o eu, dar nu numai eu. Este parerea si a altora ca fetele din ziua de azi majoriteatea sunt asa cum am enumierat mai sus. Ca mai sunt si normale 20% easta e partea a doua si aia buna si frumoasa dar sa privim realitatea si sa nun e ascundem dupa deget.
Eu momentan sunt intr-o relatie noua de 2saptamani. si are masina, dar am aflat dupa ..mult mai tarziu. si legat de relatiile din ziua de azi. primul iubit cu care am stt 5 ani abia de mi aducea o floare, si mai mereu plateam eu sa iesim in oras. cu urmatorul am facut fifty si nu am profitat de el sa il fac de bani sau ceva. crede ma caa sunt si fete care nu profita cel putin nu material. au nevoia sa aiba pe cineva alaturi sa le iubeasca si sa le sustina moral.
Plus ca ma simt prost cand mi se plateste consumatia. care poate fi si un amrat de 5lei