Sigur aceste legaturi nu pot tine o vesnicie, pentru ca varsta femeii isi spune cuvantul, dar un barbat tanar alaturi de o femeie matura si serioasa se maturizeaza si el frumos, are ce invata de la femeia aleasa/si bune si rele/ si ii vor folosi la intemeierea viitoarei sale familii.
Pentru "BlandulBen"...nu este chiar asa..."Barbatul cat mai poate si femeia pan'la moarte." Iar esti in dezavantaj...hai, baga imediat una ironica...
Sincer sa fiu cred ca e ok sa inceri aproape orice in viata, si multi dintre baietii care isi doresc sa aiba o relatie sexuala sau nu cu o femeie de 40+ de ani nu isi doreste nimic altceva decat sa incerce si cu persoane cu mai multa experienta, si cred ca e ok, cum tocmai acum i-am raspuns unei fete care are 14 ani si ii place un tip care are 25 de ani, e ok atata timp cat unul sau altu nu profita de varsta celuilalt si exista armonie
Dap. femei mature chiar si mult mai mature.gravide...anale,orale,animale.netul e plind de astfel de chestii.so called perversiuni sexuale...
anonim_4396 întreabă:
Vasilica_Miron_1986 întreabă:
anonim_4396 întreabă: