Intr-o relatie certurile nu-s normale. Discutiile calme, in contradictoriu, cu argumente solide si cu o solutie de comun acord mi se par normale. Toti avem pareri, uneori nu coincid si e normal sa ne ascultam partenerul si sa vedem cum este mai bine.
Ai doar 14-15 ani, esti mica chiar n-ai nevoie de drame nici acum si nici mai tarziu. Daca chiar nu va puteti intelege si sa evitati certurile stupide, care acum au devenit deja rutina, cel mai corect e sa o lasati balta.
Vedeti-va in vacanta ca tot aveti timp liber si incercati sa va bucurati de timpul petrecut impreuna, sa constientizati ca n-are sens sa va certati. Daca nu merge pur si simplu asta e, n-ai pierdut nimic. N-are sens sa te consumi intr-o relatie in care mai mult va certati decat discutati.
Ma gandesc ca poate e mai bine asa, fiecare pe drumul lui. Dar nu stiu ce m-as face fara el...
Am citit eu bine cumva? Ai spus ca certurile nu sunt normale intr-o relatie? Am ajuns sa vad cometa .
Asta era si chestia. Fata de majoritatea oamenilor nu mi se par normale certurile intr-o relatie. Dar ce stiu eu. Sunt destui experti pe aici care nu au avut vreo relatie dar stiu mai bine ca mine .
Fa-La sa creadă ca ești cu cineva și ela va fi gelos sîn se va întoarce la tine