Nu te crede pentru ca ea stie mai multe decat tine.
Tu stii de masturbarea reciproca de care ne povestesti.
Ea poate sti de o partida de sex neprotejat cu ejaculare in ea
Daca nu ai ejaculat in vagin si i-a venit ciclul menstrual, nu poate sa fie gravida.
Nu, daca pe tru tine a te ajuta inseamna sa iti spunem ceea ce vrei sa auzi.
Ce te face sa crezi ca prietena ta nu te poate insela?
Sunt sigur ca nu face asta, plus ca e virgina. Și eu întrebat strict din ce am făcut eu. Eu știu ca nu poate sa fie, dar scopul era sa ii rât răspunsurile date de voi, nu de un mișto ieftin
Greturile si durerile de cap pot fii de la o indigestie alimentara sau de la o criza de colecist, nicicum de la masturbarea voastra, care practic este imposibil sa o fii lasat insarcinata.
Ti-as recomanda sa nu-i mai bagi degetele in vagin fetei, ca nu-i vei putea obtine niciodata un orgasm cu degetele.
Incearca sa o exciti cu degetul pe clitoris, si-i vei produce un altfel de orgasm, clitoridian, care-i mai bun decat o amageala in vagin cu degetul, fara riscul sa-i produci zgarieturi, rani, infectii vaginale sau ruperea himenului (deflorarea).
Asta am și spus, nu i am băgat degetele în vagin ci i am atins clitorisul
Atunci chiar nu-i caz de gravidie, ci de intoxicatie alimentara sau criza de colecist (fiere, bila).
Sa tina regim alimentar serios, macar 1 saptamana si totul va fi bine (FARA: prajeli, tocaturi, afumaturi, salamuri, carnati, pizza, grasimi, sucuri sau alte mancaruri grele).
Se recomanda: supe usoare, pezmet (nu paine proaspata), pilaf sau legume fierte sau gratinate, fara sosuri. Carne de pui, curcan sau peste, sa fie fripta sau fiarta (nu prajita) si sa fie slaba, fara pielita si fara grasime.
sanatate maxima!
Mulțumesc de sfaturi, ea oricum nu mănâncă asa sănătos. Nu mănâncă de dimineață și de prânz și seara nu mănâncă consistent. Și mănâncă prea multe dulciuri și cipsuri
Poate fi gravidă, dar nu cu tine.
Ca să fie sigură, să facă un test.
PS virginitatea nu e metodă contraceptivă!
Acum pentru ca a facut indigestie, sau criza de colecist, cipsurile si dulciurile sunt interzise pentru 3-4 saptamani, ca sa-si revina si la modul cel mai serios, sa puna mana sa manance normal si santos, fiindca va avea probleme mari de sanatate in viitor.
Și cum o poate liniști un răspuns serios de aici? Știe ea ce este acela un ciclu sexual, care i-a venit?
Exclus sa fie însărcinată. Chiar daca nu i-ar fi venit ciclul tot erau șanse infinitezimale. Dar așa, nu are cum.
De unde știi că nu s-a sexat și cu alt băiat care a avut grijă să pună sămânța unde trebuie? Și la momentul potrivit...
Mi a zis ca a citit nu știu unde ca poate sa fie gravidă chiar dacă i-a venit ciclul menstrual
Da, dar nu a citit cu ce probabilitate se întâmplă asta, și în ce condiții, a unui act sexual normal. Astfel, ea nu este gravidă, ci bolnavă de o obsesie.
Nu e nici un misto ieftin, daca fata e convinsa, cel mai probabil e ca are motiv.
De altfel, chiar daca nu te-a inselat, nu ar fi prima virgina insarcinata
linarkfts întreabă: