| CeInteleptul a întrebat:

Eu cu prietena mea ne întânlim din ce în ce mai rar.
nu știu ce să mă mai fac.
oare mă înșeală.

mereu îmi spune că are treabă.

și când vine vorba de sex cu mine, parcă se face uitată.

ce să mă fac:::::?

11 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Sa aflii cauza si s-o tratezi.Asta inseamna s-o intrebi direct. Poate ai noroc si e sincera

| CeInteleptul explică (pentru DNSK):

E clar mă înșeală
mă duc peste ea!

| DNSK a răspuns (pentru CeInteleptul):

Ai tras singur concluzia asta. Poate nu e cazul

| CeInteleptul explică (pentru DNSK):

Mersi că am spuportul tău
mâine dacă mă vezi la știri voi zice că m-ai ajutat!

glumesc

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Se respecta femeia.

| AshEldo a răspuns:

In mod evident nu mai simte nimic pentru tine. Iti va da papucii dupa Anul Nou ca sa nu-ti strice sarbatorile. Parca tot tu erai cel care isi facea griji ca va ramane inchis in casa din cauza ninsorii..."singur atat de singur".

| Azµre a răspuns (pentru CeInteleptul):

Stupid. Stai și discută cu ea, la urma urmei, cred că tu ești problema...

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,sigur daca o intrebi nu o sa-ti spuna adevarul, poate ca s-a plictisit de relatie sau vrea sa luati o pauza, tocmai acum cand a venit zapada nu ai cu cine sa faci sex?laughing acum fara gluma daca ai ajuns sa-ti pui intrebarea asta daca te inseala inseamna ca este o problema, incearca sa vorbesti cu ea si sa o rezolvati! bafta

| PiTbuLuL a răspuns:

Daca o intrebi daca te inseala nu-ti va spune 100% ca nu-i proasta va nega.Da orc in ziua de azi nu prea gasesti femei sincere si la casa lor.
Saall BAFTA!

| BonneLess a răspuns:

Ce pot să spun? îi cam place viața.

| MissWhite a răspuns:

Uuuuups, nu vreau sa te dezamagesc sau sa te demoralizez. Dar eu am facut aelasi lucru cand mi-am inselat fostul iubit cu actualul. Exact la fel. Nu zic ca ea face asa, dar e posibil sa se si fii "plictisit" sa zicem asa, putin. Iti spun ce trebuie sa faci

1. Fii cat poti tu de distant cu ea. raspunsuri seci, fara fraze dulci, etc.

2. Cand iti tirmite vreun mesaj raspunde dupa 10 minute,sau nu raspunde chiar cand te suna,ci sun-o tu dupa ceva timp.

Aceste lucruri daca le faci pe un termen s urt de zile,pot starnii in noi un sentiment de pierdere,si atunci ne reintoarcem la ceea ce am fost. Dar fa-o pe termen scrut! Daca nu devine enervant si ne suparam. Nu ii mai da ce vrea, cand vrea si cum vrea. Si fii sever. Nu ii permite orice. Este foarte impotanta si zodia ei. Daca imi spui zodia, iti pot spune mai multe.

Daca dupa aceasta tactiva vezi ca nu functioneaza, intreab-o ce are, sau las-o.e usor de zis...stiu sad