Fiindca ai o dereglare hormonala grava. Doua luni de amenoree inseamna foarte foarte mult. Trebuie sa ajungi cat mai repede la un ginecolog (de preferat maine, sau cel tarziu poimaine) pentru a vedea ce e in neregula cu tine. Sunt sigura ca exista tratament si vindecare pentrru tine. Daca mai intarzii la medic, lucrurile se vor agrava si pot avea consecinte dezastruoase (infertlitate, necesitatea de a face operatii).
Ai 15 ani, e normal ca la vârsta asta să ai un ciclu neregulat. Protejează-te pe viitor, că nu mereu ai norocul asta. Baftă!
Testele se sarcina nu sunt 100% exacte.Ar trebui sa te vada un ginecolog, pana nu este prea tarziu. Oricum dupa deflorare trebuie sa mergi la ginecologie! Asa ca fa-o acum!
Buna! Sfatul meu e sa te duci totusi la un ginecolog sa iti spuna el exact cum sta treaba. Poate ai racit si d-aia nu ti-a venit, mie mi s-a intamplat asta, nu am avut menstruatie timp de 2 luni, dar pe urma a revenit la normal . Si inca ceva:foloseste prezervativul, e cea mai buna metoda contraceptiva si te si protejeaza de bolile cu transmitere sexuala. Dar daca aveti o relatie serioase, poti folosi anticonceptionalele. Succes in tot ceea ce faci!
La inceputul vietii sexuale menstruatia nu este fixa, poti repeta testul sau sa mergi la un ecograf. asa ai fii 100 % sigura ca nu e sarcina. daca nu esti insarcinata atunci asteapta si o sa revina ovulatia si menstruatia.
Esti sigura ca nu esti insarcinata? Eu cred ca esti si ca acele teste nu au fosr chiar corect aplicate...Iti recomand o ecografie! Daca intr'adevar nu esti insarcinata, s-ar putea sa fie o dereglare hormonala! Bafta!
Cand te culci pentru prima data cu un baiat ciclul iti intarzie cam 2 saptamani.
Asa mi s-a intamplat si mie nu te speria...
In schimb...nu stiu ce sa spun despre faptul ca si-a dat drumul in tine.ar fi mai bine si mult mai sigur sa mergi la un ginecolog
Faceti-o protejat data viitoare ca sa nu mai stai cu stres. S-ar putea sa ai o dereglare hormonala, dar s-ar putea sa nu iti fi facut corect testele si sa fi gravida. Du-te la ginecolog parerea mea si ai grija pe viitor.bafta:*
Bine ti a facut. ti a trebuit sex. na sex saturate de copii acum sa ma anunti cand e rost de botez... o sa vin cu siguranta.pa bafta multa la facut copii! :X