| secret_1807 a întrebat:

Eu m-am culcat cu un baiat de cateva ori, si el si-a dat drumu in mine, am crezut ca am ramas, dar mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative, adica ca nu sunt. Mie nu mi-a venit 2 luni cred, trebuia sa imi vina luna trecuta pe 18 fix cand m-am culcat cu el, si nici luna asta nu mi-a venit.Eu cand m-am culcat cu el am fost virgina, ce sa fac din moment ce nu sunt gravida, de ce nu mi-a venit?

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca ai o dereglare hormonala grava. Doua luni de amenoree inseamna foarte foarte mult. Trebuie sa ajungi cat mai repede la un ginecolog (de preferat maine, sau cel tarziu poimaine) pentru a vedea ce e in neregula cu tine. Sunt sigura ca exista tratament si vindecare pentrru tine. Daca mai intarzii la medic, lucrurile se vor agrava si pot avea consecinte dezastruoase (infertlitate, necesitatea de a face operatii).

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ai 15 ani, e normal ca la vârsta asta să ai un ciclu neregulat. Protejează-te pe viitor, că nu mereu ai norocul asta. Baftă!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Testele se sarcina nu sunt 100% exacte.Ar trebui sa te vada un ginecolog, pana nu este prea tarziu. Oricum dupa deflorare trebuie sa mergi la ginecologie! Asa ca fa-o acum!

| BlueEyes a răspuns:

Buna! Sfatul meu e sa te duci totusi la un ginecolog sa iti spuna el exact cum sta treaba. Poate ai racit si d-aia nu ti-a venit, mie mi s-a intamplat asta, nu am avut menstruatie timp de 2 luni, dar pe urma a revenit la normal happy. Si inca ceva:foloseste prezervativul, e cea mai buna metoda contraceptiva si te si protejeaza de bolile cu transmitere sexuala. Dar daca aveti o relatie serioase, poti folosi anticonceptionalelewinking. Succes in tot ceea ce faci!

| gabrielgypps a răspuns:

La inceputul vietii sexuale menstruatia nu este fixa, poti repeta testul sau sa mergi la un ecograf. asa ai fii 100 % sigura ca nu e sarcina. daca nu esti insarcinata atunci asteapta si o sa revina ovulatia si menstruatia.

| buldog a răspuns:

Esti sigura ca nu esti insarcinata? Eu cred ca esti si ca acele teste nu au fosr chiar corect aplicate...Iti recomand o ecografie! Daca intr'adevar nu esti insarcinata, s-ar putea sa fie o dereglare hormonala! Bafta!

| Gabitsza a răspuns:

Cand te culci pentru prima data cu un baiat ciclul iti intarzie cam 2 saptamani.
Asa mi s-a intamplat si mie nu te speria...
In schimb...nu stiu ce sa spun despre faptul ca si-a dat drumul in tine.ar fi mai bine si mult mai sigur sa mergi la un ginecolog

| nicoleta01 a răspuns:

Urat din partea luilaughing

conteaza si vasrta mai

| lavynika a răspuns:

Faceti-o protejat data viitoare ca sa nu mai stai cu stres. S-ar putea sa ai o dereglare hormonala, dar s-ar putea sa nu iti fi facut corect testele si sa fi gravida. Du-te la ginecolog parerea mea si ai grija pe viitor.bafta:*

| muzicaparty a răspuns:

Bine ti a facut. ti a trebuit sex. na sex saturate de copii acum laughing sa ma anunti cand e rost de botez... o sa vin cu siguranta.pa bafta multa la facut copii! :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da imi place de tine mult da-mi adresa ta de internet sa vorbesc tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai probleme cu ovulele si nu poti avea copii doar prim mod artificial medici stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai fa linistita astaa laughing ti-a trebuit codolestarr na...winking oh go on Nu cred ca estiwinking! Mergi in continuareelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ai parte de primul act sexual adig dezvirginare nu poti sa ramai insarcinata dar daca el a scapat in tine de mai multe ori ai face bine sa meregi la un ginecolog sa iti intarzie asa mult e cam grav si ciudat pop male

| xbox360 a răspuns:

Te rog frumos sa-l cheme Alex ok? big grinbig grin

| cipry_8890 a răspuns:

Ai pus-o