Ai inceput prea devreme. E posibil sa fii suficient dezvoltata fizic, insa viata sexuala implica niste riscuri si prietenul tau probabil nu are discernamantul sa te protejeze. Nu te imbolnavesti daca faci sex, de fapt chiar stiu cateva persoane care au inceput la aceeasi varsta si singura lor problema este ca sunt un pic dereglate emotional. Nu stiu daca e din cauza ca au inceput la 13 ani, acum au in jur de 30 ani si sunt sanatoase. Insa daca ramai insarcinata s-ar putea ca viata sa nu mai fie la fel, adica ar fi grav. Fa in asa fel incat sa faci macar sex protejat. Apoi, daca partenerul vine cu o boala luata din alta parte ai fi intr-o situatie foarte delicata si ar fi greu sa discuti cu parintii ce s-a intamplat, sa speram ca nu se va intampla asa. Cel putin obisnuiti-va sa folositi un prezervativ si sa nu faci decat cu un singur partener, macar pana la 16-17 ani. O alta situatie neplacuta va fi din cauza ca lumea te va judeca iar el nu va ezita sa se laude, punandu-te intr-o situatie neplacuta in fata lumii. Cred ca altfel nu ai de ce sa te temi, insa fiecare lucru trebuie facut la vremea lui, si trebuie sa stii in ce te bagi, ce riscuri sunt, ce trebuie sa faci. Altfel, mai mult la tigani am vazut ca incep foarte devreme, se casatoresc mici si apoi au mai multi copii decat pot creste civilizat. Nu e un semn de maturizare sa stii, e invers, intai te maturizezi suficient apoi treci la fapte. Ar fi bine sa ai niste prietene mai mari cu care sa te sfatuiesti si sa te invete de bine.
Eu mi-am inceput-o la 16 ani...
daca asa ai considerat u ca e bine...atunci bafta
nu t mai; lua dp toata lumea ca e viata ta
asa ziceam si eu ca pana l 18 ani nu fac nimic
si uite ca am intalnit un baiat cu 6 ani mai mare si dp 7 luni mi-am dat seama ca vreau s raman cu el
si am facut pasul si crede-ma ca sunt foarte fericita
sper doar ca si partenerul tau t iubeste si o s ramana langa tine...bafta si nu uita s t protejezi macar
Stay relax, se mai intampla, noi fetele in general suntem slabe din punct de vedere emotional, s`a intamplat si gata, banuiesc ca te`ai protejat, iar daca ai facut`o ca candva cre ai considerat uh ca marita restul nu mai conteaza traieste`ty viata si nu uita sa profiti de tot din plin... pup ( esti curajoasa shie eu am 13 ani si vreau s-o fac da` nu cred ca am gasit ink persoana potrivita...) daca ai nevoie de ceva id : eu.madalynook69
Http://www.libertatea.ro/......83233.html citeste aici si lasate de sportu asta
Da, e devreme eu la varsta ta nu stiam nici sa sarut, acum am aproape 16 ani si am un prieten cu 5 ani mai mare decat mine. Si am vorbit cu el de la inceput si i-am zis ca nu vreau sa-mi incep viata sexuala inainte de 18 ani, recunosc sunt curioasa dar acesta nu este un motiv. Chiar imi pare rau ca te-ai lasat dusa de val, iar daca acel baiat chiar te-ar fi iubit nu ti-ar fi cerut asta si s-ar fi gandit si la tine, pentru ca esti un copil, practic ti-a furat copilaria...
Ma enervez extrem de rau ideea "la varsta asta esti un copil, trebuie sa inveti". hai fraaaaaate, ma lasi? ce **** vreti de la viata asta? generatiile s-au schimbat. daca maica-mea si mama ta or fost virgine la casatorie, nu sunt asa sigure c-o sa fim si noi. tu nu mai esti, eu da. si tot 13 ani si da, m-am gandit la sex. am fost aproape, insa m-am oprit din doua motive: 1.nu aveam prezervativ; 2.nu eram pregatita, sincera sa fiu. de preludii si "sex uscat", adica cu haine, am mai avut parte, insa de un vaginal, nu. nu sunt pregatita, dar daca tu te-ai simtit pregatita si simti ca ai facut ce trebuia, nu au ei absolut niciun drept sa te judece si sa spuna ca ai procedat gresit. daca asa ai simtit, asa ai facut. punct.
Nu s-au schimbat vremurile, ce tot aveti?
E vorba de principii aici. Am 23 de ani si vara asta ma marit virgina.
Crezi ca sotul meu nu-i fericit ca el e primul care are parte de mine? Si ca n-am fost carpa tuturor fraierilor. Crede-ma ca e cel mai fericit si mandru!
Mai jucati-va cu papusile barbie, mergeti la scoala, analfabetilor! Ajungem o tara de **** cu voi si principiile voastre obsedate dupa sex!
Da,se poate.Cel mai probabil te poti imbolnavi de cancer de col uterin, pentru ca la 14 ani organele nu sunt dezvoltate, si nici psihic!
Delia, stiu prin ce treci sunt in aceeasi situatie ca tine. Parintii mei nu stiu si nici nu vreau sa afle. Nu mai am de gand sa repet prostia asta pana la 16-17 ani. Am facut-o din dragoste, dar uite ca acum nu mai suntem impreuna. Da-mi si mie id tau poate mai vb. Fi tare trebuie sa trecem peste
Mult inainte bine ai facut... Numa folositi prezervativ si distreazate ca numa asa te simti bine
Tu mucoaso tu nu te vezi
ai doar 13 ani, ai probleme psihice. ar trebui sa te duci la un psiholog. si nu tio spun in nume de rau dar totusi e treaba ta personala tu tiai strikt viitorul, mucoaso! 1
linarkfts întreabă: