| gabrielaasamy a întrebat:

Eu nu inteleg de ce baietii de 15-16 ani violeza fetele mai mici de 11-12 ani. Vor sa iti bata joc de ele sau ce? de ce baietiilor le place sa violeze fetele care nu au placerea sa fie violate?

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Violuri,in adevaratul sens al cuvantului, sunt extrem de putine, la varstele pe care le spui.Motivul ar fi mediul in care traiesc,incultura, alcoolul, hormonii(dar daca esti destept, ii poti controla).
Cele mai multe acte sexuale, sunt cu acordul fetitelor(eu asa consider ca sunt cele de 11-12 ani).
Ma indoiesc, ca cineva "are placerea sa fie violata"(este o exprimare nepotrivita, tine mai mult de sadism, masochism).

37 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E ca si cum as spune eu cand vedeam blonda ca manca banane la scoala de soferi dand impresia ca adora penisul dar viol e atunci cand le ia fortat si daca se lasa e sex reciproc.

| gabrielaasamy explică (pentru mgtow):

Da asta vr sa stiu de ce le obliga

| mgtow a răspuns (pentru gabrielaasamy):

Se lasa influentate le cumpara ceva sau le imbata probabil apoi profita de ocazie.

| gabrielaasamy explică (pentru mgtow):

Da ai dreptate

| pietrean a răspuns (pentru mgtow):

"de ce le OBLIGA", cum a spus gabrielalaasamy.
Este una sa "ademenesti" cu ceva si ea sa accepte sa intretina raport sexual(el"profita de ocazie")si alta este violul, cand ea nu este de acord, chiar daca a imbunat-o cu ceva.

| mgtow a răspuns (pentru pietrean):

Ma lasi omule impace...

Te pot lasa iNpace, dar care este supararea ta?
Stiu ca esti misogin, dar nu mai da toata vina doar pe fete/femei(asa am inteles din raspunsul tau). Cred ca exista o femeie, la un milion de barbati care are impulsul de a viola un barbat!
O seara buna!

Ma refer sa nu mai sari peste comentariile mele asa sau esti cumva o feminista care vrea sa-mi puna capac? laughing

Feminista,poate,nu m-am gandid ca as putea fi!
Dar, chiar tu, ai dat vina pe barbati, in comentariu, asa ca...
O seara buna!

Ce tot zici acolo cand dau vina pe femei cand pe barbati eu cred ca tu iei gresit rostul raspunsurilor mele.

Foloseste si tu virgula, punctul, litera mare la inceput de propozitie si alte semne de punctuatie.Ca alfel, din enuntul tau se alege praful si chiar nu se mai intelege ce vrei sa spui!
Doar pot deduce.Si daca nu-ti place raspunsul meu, eu cu ce sunt de vina?
O seara buna si gata pe ziua de azi!

E si tu acum nu dam examenul la doctorat asa ca poti intelege ce scriu mai lasa comunismul la o parte.

Comunismul,e una,felul in care scrii(literar,gramatical),este alta! Limba romana era si este la fel! Altfel,cum ti-am mai spus,se poate interpreta ceea ce zici!
Nu vreau sa-ti "pun capac"(chiar nu inteleg aceasta expresie),doar,ca dupa cum citesc,unii sunt dezorientati,iar altii,asa cum citesc din prima, asa raspund.
Nu mai lua si tu, tot ce nu-ti convine, ca pe un atac! Poate sa fie o simpla "atentionare", o parere.

| madyddd a răspuns:

Ce vorbesti tu, fato?!
"placerea sa fie violate"? Ce-i asta, bai? Tu gandesti?
Mama Doamne, minte n-ai deloc.
Stii ce-i ala viol, macar?
http://ro.wikipedia.org/wiki/Viol

| mada1820 a răspuns (pentru madyddd):

Hei,la ce te astepti de la o fata de cls a 6-a?

| gabrielaasamy explică (pentru mada1820):

Auzi nu e treba ta in ce clasa sunt si ce intrabari pun nu iti convine nu mai da raspunsuri

| mada1820 a răspuns (pentru gabrielaasamy):

Hello domnisoara, ti se pare ca ti-am raspuns tie? Eu mi-am spus punctul de vedere, iti convine bine nu, putin imi pasa.

Nu ma intereseaza ai spus despre mine..Hai pa ca ma plictisesti

| mada1820 a răspuns (pentru gabrielaasamy):

Bine ca te plictisesc.

Doamne stresata esti

| klaws007 a răspuns:

Cel mai probabil au ceva la cap

| RAY a răspuns:

Aia e pedofilie, da sunt si rebuturi de astea

| gabrielaasamy explică (pentru RAY):

Daa stiu laughing))

| RAY a răspuns (pentru gabrielaasamy):

Eu nu as putea sa fac asa ceva, aia nu sunt normali la cap daca fac asa ceva, la 11 ani e o copila, un inger

| gabrielaasamy explică (pentru RAY):

Daaa cu tine sunt de acord PUUP si mersii

| mada1820 a răspuns (pentru RAY):

Serios ingeri la 11 ani? cunosc persoane care la 11 ani se culca cu unu si cu altu, sunt unele fetiscane care la varsta de care vorbesti tu se imbraca ca pe centura si au un vocabular mai rau ca baietii.

| pietrean a răspuns (pentru gabrielaasamy):

In ce sens esti de acord cu el?

| gabrielaasamy explică (pentru pietrean):

Ca, copii de 11 ani sunt ingeri

| pietrean a răspuns (pentru gabrielaasamy):

Dupa raspunsurile(impertinente, obraznice)unor copii de 10-12 ani,postate chiar aici,pe acest site,numai "ingeri" nu sunt!
Dar,am intalnit, si copii cu bun simt, care, in momentul cand le-ai atras atentia ca au gresit cu ceva, raspund politicos si isi recunosc greseala.Altii,dupa ce te ostenesti sa le dai un raspuns, nici macar nu-ti multumesc.Nu mai vorbesc, ca este atat de usor, sa dai un clik, pe "funda" unui raspuns, oricare, ca respect pentru cel care ti-a dat un raspuns pe placul tau.

| sofisis a răspuns:

La varste atat de fragede e posibil ca nici ei, nici ele sa nu isi dea seama de implicatiile faptelor lor. De aceea minorii nu pot fi trasi la raspundere.Pentru ei e mai mult o joaca si probabil la fel si pentru ele. Daca intr-adevar e vorba de viol, acele fete de care spui TREBUIE sa spuna parintilor si sa mearga la politie.

| Alcyon a răspuns:

Intrebarea e cum de ajung sa fie violate. Probabil ca-s fete lipsite de educatie, ce umbla noaptea pe strazi, se imbarca provocator sau au un comportament neadecvat.

| pietrean a răspuns (pentru Alcyon):

Eronat! Exemple au fost destule:femei cinstite,imbracate decent(chiar poate modest), mame, iesite de la munca, unele chiar luate de pe starada, in plina zi.

| Alcyon a răspuns (pentru pietrean):

Stiu, dar mi s-a parut ca initiatoarea topicului nu se referea la perversi sau la pedofili, ci la pustani obisnuiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nici eu nu inteleg. De asemenea nu inteleg ce gaseste un barbat la vreo 35 - 40 de ani la o batrana de 65 - 80 de ani de o violeaza. Nici saracele babe nu au placerea de a fi violate, dar totusi se intampla si sunt pedepsite conform legii. Acum singura explicatie e fie respectivii sunt dezaxati, fie babele arata trasnet happy

| AndraRox a răspuns:

Trebuia sa te gandesti si de 10 ori inainte de a posta intrebarea. Din moment ce este violata, nu poate fi vorba de satisfacerea vreunei "placeri" a victimei. Nu era necesar sa te enervezi, varsta poate justifica felul in care ai formulat aceasta intrebare. Prin "Vor sa isi bata joc de ele?" ma gandesc ca ai intalnit astfel de cazuri. Pot actiona din dorinta de a-si afirma masculinitatea. La varsta de 15-16 ani, viata minorului se schimba, trecerea la adolescenta modifica comportamentul acestuia. De asemenea, poate deveni o persoana extrem de agresiva si violenta. Violul reprezinta un act de agresivitate si violenta. Dar din punctul meu de vedere, doar avand o afectiune psihica poate actiona in felul acesta un minor. De ce fetele de 11-12 ani? Pentru ca ele sunt usor de manipulat, nu opun rezistenta. Amenintandu-le, nu au curajul de a marturisi, sunt slabe comparativ cu femei in adevaratul sens al cuvantului. Temperamentul, caracterul, educatia sunt factori ce motiveaza comportamentul unei persoane. In astfel de cazuri, nu cred ca se pune problema de educatie sau caracter, un om cerebral nu ar face niciodata asa ceva.

| Soltuz_Codrin_1994 a răspuns:

De prosti ce sunt, fraierii n-au ce face

| horescu a răspuns:

Au mari probleme cu etajul superior!