Fara sex, e iubire platonica, nu-i relatie sentimentala! Cand nu e sex, exista probleme in cuplu. Nu e conectare!
Eu cred că monotonia le strica pe ambele, și sexul și iubirea.
Daca intervine monotonia, intervin frustrările>lipsa sexului>transformarea iubirii in ura, încetul cu încetul>distrugerea cuplului.
Sexul e ca sarea in bucate.E nevoie sa potenteze gustul tuturor ingredientelor, dar nu-i ca si cum mancarea se bazeaza doar pe ea, mai ales fiind in cantitate infima.Asa e si cu relatiile.
Si da, consider ca am parte de iubire sincera in relatia actuala.
''aveți parte de iubire sinceră?''Ha ha ha! Bai baiatule : ai bani ai parte de iubiri, nu ai atunci aduna si tu ce au lasat altii.
Măi nu știu ce să zic. În cazul meu se aplică și lipsa iubirii, și inexistența situației de a iubi și de a fi iubit. N-am avut niciodată o relație la cei 23 de ani ai mei și nici parte de minimul sărut, pupat, ținut de mână sau îmbrățișat. Sunt și virgin, evident.
Numai că eu am ajuns să mă consider asexual și cel mai probabil și aromantic, sau asta sau am un deficit enorm de producție de testosteron. Nu știu fiindcă nu mi-am făcut analizele și nici nu mă interesează. În orice caz, drama e pentru cine vrea să o considere așa. Pentru mine nu e nicio dramă, a ajuns să mă lase totul rece și indiferent. M-am lăsat chiar și de masturbare și de p0rnoșaguri de un timp...eu îmi dădeam laba cam la 10 zile (bineînțeles, fără vreo dorință sexuală și fără fantezii precise) în ultimii 2 ani, iar de 2 luni nu m-am mai masturbat deloc și sunt foarte bine: n-am vise umede, nu tremur, nu sunt agitat, nu mai am erecții. Nu mai îmi făcea laba plăcere de mult timp, ejaculam puțin și rapid și aveam o erecție foarte greu de menținut, plăcerea nu mai exista ci o făceam din obișnuință și mai mult mecanic, așa că sunt bucuros că am renunțat la masturbare.
Și nu cred în iubirea sinceră, cum de altfel nici în iubire nu cred.
Nu poti sa ai stomacul gol si sa te...''iubesti''' eventual in aer liber.
Nu ai inteles: sunt fata si am un iubit mai in varsta care imi ofera stabilitate materiala si spirituala. Ce ar putea sa imi ofere unul cu turul pantalonilor cazuti, cu o sapca penibila pe cap care-i lefter si locuieste cu mama?
Da, îmi iubesc și părinții și fratele, mi-am iubit și cei 4 bunici (cu care am fost în cele mai bune relații).
Nu am zis că nu pot iubi, zicând că-s aromantic mă refer că nu pot iubi fete / femei, adică nu mă pot îndrăgosti și astfel nu sunt capabil să creez o conexiune emoțională, de atașament cu vreuna. Exemplu: Dacă merg pe stradă și să zicem că trece una pe lângă mine, oricât de frumoasă ar fi, nu simt nimic, mă uit la ea nepăsător, rece și indiferent, efectiv mă uit la ea ca la un obiect (să zic ca la un stâlp efectiv) și atât, nu mi se scoală și nu mi-o pot închipui nicicum dezbrăcată.
Dar iubirea față de familie e altceva și nu sunt incapabil de ea. Aceea nu e o iubire romantică. Nu sunt un robot
anonim_4396 întreabă: