| piatraneamt97 a întrebat:

Eu plac o fata din clasa. Dar stiu ca la varsta asta suntem doar amici. Cum m-asi putea apropia de ea dar fara sa banuiasca ceva? Astept sfaturi.

Răspuns Câştigător
| buli a răspuns:

Pai de ce sa nu banuiasca? Iti place de ea lasa sa vada asta, poate si ei ii place de tine, si o sa aveti o relatie. Ai 12 ani cumva? Daca da, las-o sa vada ca iti place de ea.

5 răspunsuri:
| St!L a răspuns:

Ce varsta ai?

| andreimicutu a răspuns:

Poate daca i-ai acorda putin mai multa atentie decat altor fete ai putea sa te apuci de origami chiar este o arta frumoasa si poti impresiona fetele cu anumite modele cum ar fi:origami heart, origami flower poti cautea astea pe youtube si asa poate isi va da seama ca ai anumite sentimente pentru ea.

| piatraneamt97 explică:

12

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc cristian si am 12 ani.Si mie imi place de o fata din cls fiindca e inalta.Am incercat sa o impresionez cu glume de pe internet.Multe dintre ele au mers, mai exact au facut-o sa rada.De zile importante ( ex. Valentines Day ) i-as putea oferi un cadou.Inca nu m facut asta.Trebuie sa ai si putin curaj. O pot intreba ce floare ii place s daca iti spune esti fericit, fiindca acum stii ce cadou sa ii faci. Asta poti face si tu.

| laura_2327 a răspuns:

Pai de ce sa nu ii arati sentimentele fata de ea... pia daca vrei sa te apropii de ea ajut-o intra in vorba cu ea dar cu subiecte interesante...si