anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu pot sa fac sex mai mult de cat logodnica mea, ea face 20 minute maxim, are un orgasm si nu mai vrea nimic, vrea sa se culce.

Dar eu inca mai pot avea mai multe orgasme in aceeasi noapte fara sa iau pastile.
Cu alta fata am reusit sa fac sex de seara pana dimineata incontinuu si cred ca am ejaculat de 5 ori fara sa mi se culce penisul si apoi sa o iau de la capat.

De multe ori mi se intampla sa ejaculez si parca as mai vrea o data pentru ca mie nu mi s-a terminat energia.

Cum sa o conving sa mai facem in continuare sex?

Pentru ca ea imi spune dupa ce a avut ea orgasm ca ea gata, a avut orgasm si incepe sa se comporte ca si cand hai te mai astept mult, sau mai vrei mult, sau nu termini o data?

Si nici nu as vrea sa o fac sa se simta ca o papusa gonflabila de care eu ma folosesc pentru ca da, eu vreau sa ma folosesc de ea ca sa mai ejaculez de câteva ori, dar ea se arata din ce in ce mai plictisita ca si cand ar zice termina o data ca mâine am mult de munca.

10 răspunsuri:
| Bariel a răspuns:

Leago de pat, îi spui ca vrei sa incerci ceva nou, de preferat cătușe cu puf ca sa nu se raneasca in timp ce se zbate

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ai putea sa-ti folosesti creativitatea pentru a face temele de la romana. Desigur, dupa ce iti recapitulezi gramatica.

| zilog a răspuns (pentru Bariel):

Dupa ce are ea orgasm se arata brusc sictirita si plictisita si scarbita

aproape sa zica hai gata termina si tu o data

| Emilian65 a răspuns:

După primul orgasm al ei, faceți o pauza pana cand are și ea din nou plăcerea sa facă sex cu tine. Dacă te comporți asa cu ea, o vei pierde foarte repede. Va găsi un alt baiat care o înțelege cum trebuie sa facă sex cu ea.

| zilog a răspuns (pentru Emilian65):

EA VREA DOAR o singura data pe noapte
iar eu am avut pe alta inaintea ei cu care facem de doua ori ziua de 3 ori noaptea

si mi-s-a intamplat o data sau de doua ori sa incep seara si sa termin cand rasarea soarele

| Marius22222222222 a răspuns:

Frumoasa relatie.ce ar spune ea stiind ca tu practic ceri sfaturi de cum sa o ***?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce te-ai mai însurat omule cu ea dacă voi nu sunteți compatibili pe partea asta?laughing)
Comunica cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te văd binelaughing, sincer îți zic. O sa devină frustrant pentru tine faptul ca in dormitor nu ești mulțumit. Nu va mai grăbiți sa va însurați/măritațilaughing Rămâneți iubiți asa și dacă nu ești mulțumit las-o. Sunt o grămada de fete.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Pai frate acum daca e logodita si e bazata ca o ceri de sotie nu o mai intereseaza sexul, ea face sex doar de complezenta. femeile la inceput pana le ceri in casatorie fac toate poftele barbatului. dupa ce le dai inelul, e gata

| Adry05 a răspuns:

N-ai nicio șansă, dacă ea așa e, nu toată lumea vrea și poate să facă ca tine număr după număr.